Libnet.ro
UNICEF

16:15

PNL este vazut favorit sa castige alegerile europarlamentare de casele de pariuri. Ce cota are PSD pentru o victorie

B1 B1,
PNL este vazut favorit sa castige alegerile europarlamentare de casele de pariuri. Ce cota are PSD pentru o victorie

Romanii au sansa ca pe langa mersul la vot sa poata sa faca si niste bani de pe seama alegerilor europarlamentare din 26 mai. Casa de pariuri Unibet a venit cu o oferta interesanta pentru pasionatii de. continuă pe B1

PNL si-a prezentat programul politic pentru europarlamentare / Ludovic Orban: Ne angajam la incetarea MCV si ca in maximum un an de la preluarea guvernarii Romania sa fie in Schengen

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii se angajeaza, prin programul politic privind alegerile europarlamentare, sa atinga cateva obiective, printre care incetarea MCV, aderarea Romaniei la Schengen si la zona euro.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

Cum votezi la alegerile europarlamentare si la referendum, inclusiv din alt oras sau alta tara

Pe 26 mai sunt organizate alegerile europarlamentare si referendumul propus de Klaus Iohannis pe problemele de justitie. Aceste alegeri sunt importante din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important, este sa stii cum votezi. Mai multe organizatii au inceput campanii de informare pe marginea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai si asupra procesului [] .

Barometru pentru alegerile europarlamentare din 26 mai: cati romani merg la vot

Cu aproximativ doua saptamani inainte de alegerile europarlamentare, Academia Romana a publicat un Barometru de Opinie Publica al Romaniei. Lansarea Barometrului de Opinie Publica a fost organizata luni, 13 mai, in Aula Academiei Romane. Cercetarea releva intentiile de vot ale romanilor la alegerile din 26 mai, dar si cati cetateni au de gand sa se [] .

Rusia a atacat alegerile europarlamentare pentru a stimula diviziunile si a ajuta populistii

Cu doua saptamani inaintea alegerilor europarlamentare, au aparut rapoarte de parcurs privind interferenta Rusiei in aceste alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )