Libnet.ro
UNICEF

06:30

PNL nu exclude o colaborare viitoare cu Vlad Voiculescu, spune presedinta liberalilor, Alina Gorghiu

România Liberă România Liberă,
PNL nu exclude o colaborare viitoare cu Vlad Voiculescu, spune presedinta liberalilor, Alina Gorghiu

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, ca liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, subliniind, insa, ca o eventuala intrare a acestuia in formatiunea liberala este o optiune care ii apartine lui, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiului PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Alina Gorghiu, catre Vlad Voiculescu, la Consiliul PNL: Domnule ministru, v-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut? (VIDEO)

'V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?' Este maniera in care i s-a adresat Alina Gorghiu ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al.

Mesajul Alinei Gorghiu pentru Vlad Voiculescu: Vorba unui slagar celebru, domnule ministru: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?

Presedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis sambata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, la Consiliul National de Coordonare al partidului, ca: Vorba unui slagar celebru, domnule ministru: V-am vazut, mi-ati placut, ce ramane de facut?. Urmeaza sa colaboram pe viitor, sunt sigura, a adaugat Alina Gorghiu. Vlad Voiculescu a fost invitat la lansarea programului de guvernare al PNL in cadrul Consiliului National al partidului, dar a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca nu va candida la alegerile parlamentare, asa cum s-a vehiculat.

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu participa la lansarea programului de guvernare al PNL: Nu voi candida la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat pe Facebook sambata dimineata ca a fost invitat la lansarea programului de guvernare al PNL in cadrul Consiliului National ce are loc sambata si va participa, insa precizeaza ca a decis ca nu va candida la alegerile parlamentare, asa cum se vehiculase.

Apel al ministrului Vlad Voiculescu catre politicieni: Sprijiniti Strategia Nationala pentru Resursa Umana in Sanatate. A fura din banii destinati sanatatii romanilor se invecineaza cu crima

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, invitat sambata la Consiliului National de Coordonare al PNL, a lansat un apel catre politicieni sa sustina masurile continute in Strategie Nationala pentru Resursa Umana in Sanatate, indiferent ca sunt de stanga sau de dreapta, adaugand ca sistemul sanatatii poate fi curatat doar in echipa, potrivit Agerpres. El mai a spus, in discursul sau, ca a fura din banii destinati sanatatii romanilor se invecineaza cu crima.

Vlad Voiculescu: PSD trebuie sa inteleaga ca degeaba avem medicamente ieftine pe hartii, daca ele nu sunt in farmacii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, la CNC al PNL, ca PSD trebuie sa inteleaga ca degeaba avem medicamente ieftine pe hartii, daca ele nu se gasesc in farmacii si spitale, dupa ce social-democratii au promovat o petitie in.

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD a cerut Guvernului ieftinirea medicamentelor: PSD sa inteleaga ca degeaba avem medicamente ieftine pe hartii, daca ele nu sunt in farmacii si spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat sambata, la Consiliul National de Coordonare al PNL, ca PSD trebuie sa inteleaga ca degeaba avem medicamente ieftine pe hartii, daca ele nu se gasesc in farmacii si spitale, dupa ce social-democratii au promovat o petitie in care cer Guvernului Ciolos sa deblocheze ieftinirea medicamentelor, relateaza News. ro.

Indiferent de partid, politicienii vor forma viitorul Parlament al Romaniei si de prioritatile lor va depinde sanatatea noastra. Vlad Voiculescu anunta ca nu va candida la alegerile parlamentare

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata ca nu va candida la alegerile parlamentare. Ministrul a precizat ca a acceptat invitatatia de lansare a programului de guvernare a PNL, dar ca p.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu candidez la aceste alegeri parlamentare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca a raspuns pozitiv invitatiei PNL de a participa la Consiliul National al acestei formatiuni, pentru a sustine un discurs despre sistemul sanitar, cum l-a gasit si ce se poate face mai departe pentru insanatosirea lui si a mentionat ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare.

Ministrul sanatatii nu va candida la alegerile parlamentare. Vlad Voiculescu a facut acest anunt pe Facebook pentru a opri speculatiile inutile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca nu va candida la aceste alegeri parlamentare. in aceeasi postare, Vlad Voiculescu a explicat ca a acceptat invitatia la lansarea programului de guvernare al Partidului National Liberal pentru a vorbi despre sistemul sanitar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )