Libnet.ro
UNICEF

16:00

PNL imparte posturile in viitoarea Coalitie: Ciuca premier cu mandat plin Ce portofolii vor liberalii

Hotnews Hotnews,
 PNL imparte posturile in viitoarea Coalitie: Ciuca premier cu mandat plin Ce portofolii vor liberalii

Liberalii si-au impartit functiile si portofoliile din Guvern marti, intr-o sedinta restransa, la sediul din Modrogan. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca in interiorul partidului sunt patru propuneri pentru functia de premier dar Nicolae Ciuca va fi sustinut de liberali pentru un mandat plin. Liberalii au strans randurile in jurul lui Ludovic Orban si vor sefia Camerei Deputatilor pentru liderul PNL iar Senatul sa mearga la USR. in ceea ce priveste portofoliile din Guvern, liberalii isi adjudeca opt ministere, cinci vor da USR-ului si trei pentru UDMR . continuă pe Hotnews

Nicolae Ciuca, premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni seara pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, premier interimar, dupa ce Ludovic Orban si-a depus mandatul. Vezi si: Ludovic Orban: Am luat decizia sa imi depun mandatul de prim-ministru: Plec cu constiinta datoriei implinite.

Orban, dupa ce Barna a spus ca varianta Ciuca-premier nu ar fi cea mai buna: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie Conducerea PNL, intalnire de taina cu Iohannis la Vila Lac

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut marti seara, dupa ce conducerea PNL s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Vila Lac 1, ca discutiile au vizat formarea unei majoritati parlamentare, pentru constituirea unui guvern cat mai repede, ci nu impartirea portofoliilor. intrebat despre vocile critice din USR privind varianta ca ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, sa fie sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier, Orban a raspuns: isi dau cu parerea fara sa fi luat noi o decizie.

Prima decizie a lui Ciuca, premier interimar: I-a cerut demisia sefului SGG, care s-a conformat- UPDATE

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a demisionat marti, la cererea premierului interimar, Nicolae Ciuca. UPDATE in locul acestuia ar putea fi numit interimar Dragos Condrea, director juridic in cadrul SGG, potrivit unor surse HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )