Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL a lansat campania de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL a lansat campania de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, in Piata Universitatii la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis, in Piata Universitatii, optimist la startul campaniei PNL de strangere de semnaturi pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis s-a dus, sambata, in Piata Universitatii, la startul campaniei de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Acesta s-a declarat optimist ca va strange foarte repede semnaturile.

PNL incepe astazi campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

PNL incepe, sambata, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din acest an, pentru al doilea mandat la Cotroceni.

PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE: Alianta USR PLUS incepe astazi strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna

Alianta USR PLUS incepe, astazi, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale din acest an.

PNL a demarat campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte (VIDEO)

Sambata, 10 august, liderii PNL au demarat in Piata Universitatii campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale pentru un al doilea mandat de sef al.

VIDEO Dan Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Miza reala este ca Romania sa se schimbe. Avem o revolutie neterminata

Dan Barna a inceput miercuri strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, din partea Aliantei USR-PLUS. Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

Iohannis, la Piata Universitatii; PNL a lansat strangerea de semnaturi pentru prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, sambata, in Piata Universitatii la campania de strangere de sem.

Klaus Iohannis, in Piata Universitatii de 10 august, la campania de strangere de semnaturi pentru prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent sambata, ora 11,30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Acesta va.

Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul Rares Bogdan, votat prim-vicepresedinte al PNL, a postat pe Facebook un mesaj, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie anul curent. Mesajul lui Rares Bogdan, dupa ce Klaus Iohannis si-a lansat oficial candidatura la prezidentiale Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a fost votat, joi, in cadrul Consiliului National .

UPDATE Klaus Iohannis participa in Piata Universitatii la strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent sambata, incepand cu ora 11. 30, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi a PNL pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Pe 10 august guvernul pesedist si-a atacat proprii cetateni cu bate si gaze lacrimogene. Trebuie vazut cine a dat comanda politica

PNL a declansat, sambata, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele a facut o baie de multime in Piata Universitatii si a declarat in fata jurnalistilor ca PSD a dus Romania aproape de esec si ca trebuie sa reconstruim aproape tot. De asemenea, presedintele a subliniat ca trebuie vazut cine a dat comanda politica pentru evenimentele din 10 august anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )