Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL MEHEDINTI: Dosare penale in mai multe comune dupa incercari de fraudare a votului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL MEHEDINTI: Dosare penale in mai multe comune dupa incercari de fraudare a votului

Liberalii organizatiei PNL Mehedinti au transmis printr-o postare facuta pe pagina de Facebook ca, in comuna Salcia, candidatul PSD la Consiliul local s-a ales cu dosar penal dupa ce a incercat sa voteze in locul unei persoane care solicitase urna mobila. Acestia au mai adaugat ca in comuna Oprisor, casierei de la Primarie i-a fost facut dosar penal dupa ce a fost suprinsa in cabina de vot cu inca o persoana. in comuna Isverna reprezentantul PSD a incercat sa introduca cinci buletine in urne. continuă pe Ziarul Bursa

Sapte dosare penale de alegeri in Salaj. Medic de familie acuzat ca a eliberat in fals adeverinte medicale pentru urna mobila

In ziua alegerilor locale, in judetul Salaj au fost inregistrate 12 sesizari referitoare la posibile contraventii sau infractiuni. in urma verificarilor efectuate de catre politilti, au fost intocmite sase dosare penale si au fost aplicate trei avertismente scrise.

Frauda la vot, fals si uz de fals si o stampila disparuta, in Arges. Patru dosare penale deschise in prima parte a zilei

Pana la ora 15. 00, in Arges au fost intocmite patru dosare penale pentru infractiuni electorale si au fost aplicate doua amenzi.

Politistii au deschis doua dosare penale pentru amenintari si coruperea alegatorilor in Giurgiu

Politia din Giurgiu a deschis doua dosare penale pentru savarsirea infractiunii de amenintare si coruperea alegatorilor. De la inceputul procesului de votare, la nivelul IPJ Giurgiu au fost primite 43 de.

Nereguli electorale in judetul Ialomita. Cate dosare penale au intocmit politistii

De la inceputul procesului de votare, pana la ora 17. 00, pe raza judetului Ialomita au fost inregistrate 17 sesizari electorale, a anuntat IPJ Ialomita. Oamenii legii au intocmit 3 dosare penale.

Mures: Doua dosare penale pentru frauda la vot si pentru coruperea alegatorilor

In judetul Mures, au fost intocmite doua dosare penale pentru frauda la vot si coruperea alegatorilor. Potrivit reperezentantiilor Inspectoratului de Politie Judetean Mures, duminica s-au inregistrat 18.

Alegeri locale 2020. Doua dosare penale pentru nereguli la vot in Prahova

Anchetatorii au deschis, duminica, doua dosare penale care vizeaza frauda la vot si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, ca urmare a sesizarii unor nereguli in desfasurarea procesului de votare.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 281 - continua sa fie raportate in Capitala, in timp ce topul judetelor este deschis de Galati. Cele mai putine imbolnaviri noi - 3 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Mehedinti.

Rares Bogdan, mesaj extrem de optimist: Rupem! E foarte bine in mai multe locuri decat speram

Rares Bogdan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul National Liberal va obtine, la alegerile locale, mai multe voturi decat spera. Prim-vicepresedintele PNL ii indeamna pe alegatori sa mearga in continuare la vot si sa. pazeasca apoi voturile.

Alerta in Bucuresti. Mai multe persoane au fost anuntate ca au COVID-19, dupa ce baza de date a unui centru de testare a fost sparta de hackeri

Mai multe persoane din Bucuresti au fost anuntate in cursul zilei de astazi ca au un rezultat pozitiv pentru COVID-19, dupa ce au efectuat testul la Centrul Caraiman din Bucuresti. Potrivit Romania TV, sms-urile.

Incident la o sectie de votare din Navodari. Un cetatean a distrus mai multe buletine de vot

Duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, politia orasului Navodari a fost sesizata dupa ce un alegator a distrus mai multe buletine de vot. Buletine de vot distruse in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )