Libnet.ro
UNICEF

13:30

PNL si Partidul Vointa Poporului, inregistrate in cursa electorala pentru alegerile din 24 februarie

Adevărul Adevărul,
PNL si Partidul Vointa Poporului, inregistrate in cursa electorala pentru alegerile din 24 februarie

Comisia Electorala Centrala a inregistrat inca doua formatiuni politice in competitia pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Este vorba despre Partidul National Liberal, condus de Vitalia Pavlicenco, care are pe liste 40 de candidati in circumscriptia nationala, si Partidul Politic Vointa Poporului, condus de Stefan Uratu, cu 30 de candidati. continuă pe Adevărul

Partidul Nostru, inregistrat de CEC in cursa electorala pentru alegerile din 24 februarie

Partidului Politic Partidul Nostru a fost inregistrat in cursa electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, in circumscriptia nationala. Decizia a fost luata in cadrul sedintei Comisiei Electorale Centrale de miercuri, 23 ianuarie, transmite IPN.

Dorin Chirtoaca a depus actele la CEC pentru a fi inregistrat in cursa electorala

Presedintele PL, Dorin Chirtoaca, a depus luni, 21 ianuarie, la CEC, actele de inregistrare in cursa electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Liberalul va candida in circumscriptia nr.

Socialistii, indignati ca Partidul Sor, Partidul Nostru si Comunistii s-au lansat in alegeri: Scopul lor este sa nu ne permita sa castigam alegerile

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrincea, sustine ca Partidul Comunistilor, Partidul Sor si Partidul Nostru au fost lansati in cursa electorala pentru a nu permite Socialistilor sa obtina o majoritate parlamentara in alegerile din 24 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )