Libnet.ro
UNICEF

20:15

PNL: n PSD este o confruntare ntre clanurile din Ilfov si interlopii din Teleorman

Hotnews Hotnews,
 PNL: n PSD este o confruntare ntre clanurile din Ilfov si interlopii din Teleorman

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva guvernului in aceasta toamna, dar nu va face compromisuri pentru a atrage voturi de la parlamentarii PSD nemultumiti de actuala conducere a partidului, pentru ca in PSD e vorba mai degraba de o confruntare intre clanurile din Ilfov si gastile de interlopi din Teleorman - nu ai ce alege din asa ceva, spune, la RFI, purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca. continuă pe Hotnews

Claudiu Manda: PSD este cel mai democratic partid din Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda afirma ca in urma sedintei Comitetului Executiv National de la Neptun s-a demonstat ca PSD este un partid democratic, unde libertatea de exprimare a membrilor este un drept.

Firea, atac la armata de postaci a PSD (Antena 3): Noi, cei din partid, stim bine cum functioneaza treaba asta cu echipele de postaci ale PSD

Gabriela Firea a intervenit telefonic duminica seara la Antena 3 pentru a raspunde unor atacuri din platou. Interventia a fost una incoerenta starnind nedumerirea celor din platou. Totusi, primarul general a tinut sa le atraga atentia acestora ca sa nu se ia dupa ce vad pe Facebook acum deoarece atacurile la adresa ei apartin echipelor de postaci ai PSD despre care, noi cei din interiorul partidului, stim bine cum sunt activati si cum functioneaza, dar nu putem spune tot acum la televizor.

Fifor: CEx a demonstrat ca PSD este cel mai puternic si cel mai democratic partid din Romnia

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD dela Neptun ar fi demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania, in pofida adversarilor care urmaresc sa provoace schisme sau ruperi ale PSD.

Gabriela Firea: PSD este condus dictatorial

Partidul Social Democrat este condus unic, dictatorial, iar cine indrazneste sa aiba anumite pareri este acuzat ca face parte din statul paralel, ca este An Centenar sau ca nu doreste ordonanta pe amnistie.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )