Libnet.ro
UNICEF

22:00

PNL recunoaste ca a boicotat sedinta Senatului: Noi nu avem incredere in PSD

România Liberă România Liberă,
PNL recunoaste ca a boicotat sedinta Senatului: Noi nu avem incredere in PSD

PNL nu a vrut sa participe la sedinta de joi a Biroului Permanent din Senat de teama ca majoritatea . continuă pe România Liberă

PNL, dupa boicotarea sedintei conducerii Senatului: Nu avem incredere in PSD si exista riscul ca initiativa Fara penali sa fie respinsa. Nu putem permite PSD sa continue ticalosiile in Parlament!

PNL explica, intr-o postare pe pagina de Facebook, de ce a boicotat sedinta de joi a conducerii Senatului pe tema initiativei Fara Penali in functii publice. Liberalii sustin ca senatorii.

PNL spune ca a boicotat sedinta conducerii Senatului pentru ca n-are incredere in PSD: Groparul justitiei de abia asteapta sa voteze impotriva proiectului Fara penali

Liberalii spun ca au boicotat sedinta de joi a Biroului Permanent al Senatului pentru ca nu au incredere in majoritatea PSD. De altfel, PNL sustine ca vrea ca initiativa Fara Penali sa fie adoptata si garanteaza ca acest lucru se va intampla dupa alegerile parlamentare, odata cu investirea noului Parlament.

Alesii PNL nu vor participa la sedinta Senatului. Gorghiu: Vor sa puna pe ordinea de zi toate atrocitatile de proiecte

Alina Gorghiu, vicepresedintea a Senatului, a anuntat ca linia de partid in ceea ce priveste lucrarile de miercuri ale acestui for este neprezentarea la sedinta de plen.

PSD si PNL blocheaza in continuare initiativa USR Fara penali in functii publice Biroul Permanent al Senatului nu s-a putut reuni din lipsa cvorumului

Sedinta conducerii Senatului, convocata, joi, la solicitarea USR nu a mai avut loc din lipsa de cvorum. La intalnire trebuia sa se convoace plenul pentru a vota initiativa USR Fara penali in functii publice astfel incat referendumul sa se desfasoare odata cu alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. USR a solicitat o noua intalnire a BP dupa ce sedinta de miercuri a Senatului in care trebuia dezbatuta initiativa USR a fost suspendata din lipsa de cvorum. Initiativa Fara penali, blocata in Senat: USR cere convocarea unei noi sedinte joi. Barna, apel catre Orban si Ciolacu.

Gorghiu anunta ca parlamentarii PNL vor boicota sedinta de plen a Senatului Despre initiativa Fara penali: Daca ajunge la vot, desi nu are raport din cauza PSD, votam pentru

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca liberalii vor vota pentru initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, daca va ajunge la vot miercuri, chiar daca proiectul nu are raport din cauza PSD. Ea anunta insa ca parlamentarii liberali vor boicota sedinta de plen a Senatului si face apel la sentori sa nu gireze actiunile antidemocratice ale PSD si sa nu participe fizic la plenul prin care se doreste refacerea majoritatii PSD in forurile de decizie ale Senatului, lucru care se va traduce in sabotarea zilnica a Guvernului, in demersuri de un populism desantat si aruncarea in aer a stabilitatii financiare.

Sedinta Senatului nu s-a putut tine din lipsa de cvorum. Legea privind amanarea alegerilor nu a putut fi votata

Sedinta de plen a Senatului nu s-a putut tine miercuri din lipsa de cvorum. Doar 58 de senatori si-au inregistrat prezenta. Prin urmare, cererea de reexaminare a presedintelui Iohannis privind legea care permite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )