Libnet.ro
UNICEF

16:00

PNL s-a lansat in campania electorala pentru parlamentare si promite ca va promova mesajul unirii

Adevărul Adevărul,
PNL s-a lansat in campania electorala pentru parlamentare si promite ca va promova mesajul unirii

Partidul National Liberal in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie va promova mesajul unirii ca pe o salvare de agonia ce urmareste ca un blestem populatia din Republica Moldova. Mesajul a fost expus in cadrul actiunii de lansare in campanie a candidatului PNL pentru diaspora de vest, Gheorghe Furdui, si a listei nationale de candidati, care a avut loc duminica, 27 ianuarie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Suntem atat de multi, incat Plahotniuc nu ne poate numara

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul s-a petrecut in fata cladirii Parlamentului.

Miscarea Populara Antimafie s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Votand Sandu si Nastase, il votati inca o data pe Plahotniuc

Miscarea Populara Antimafie, condusa de Sergiu Mocanu, s-a lansat luni, 28 ianurie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Sergiu Mocanu sustine ca a venit timpul ca cetatenii sa spuna Nu acestui sistem de clanuri din Republica Moldova.

VIDEO Socialistii s-au lansat in campania electorala

Partidul Socialistilor din Republica Moldova s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avot loc in fata Arcului de Triumf din centrul Capitalei.

VIDEO Tot noi vom fi la guvernare. PDM s-a lansat in campania electorala

Partidul Democrat din Moldova, condus de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avut loc in fata sediului PDM din centrul Capitalei.

Iulian Chifu, despre campania electorala de la Chisinau: Lasa un gust ranced de ciorba reincalzita

A inceput si campania electorala pentru alegerile generale din Republica Moldova, la 24 februarie 2019. O campanie lansata dupa ce numeroase sicane administrative si cu relevanta juridica au fost lansate, ba pentru inregistrarea sau nu a vreunui candidat, ba pentru propaganda pe net inainte de debutul campaniei, ba pentru candidati cu nume similar si binecunoscutul joc de-a confuzia si impartirea voturilor pe anumite circumscriptii.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )