Libnet.ro
UNICEF

09:30

PNL sesizeaza Avocatul Poporului

Antena3 Antena3,
PNL sesizeaza Avocatul Poporului

PNL sesizeaza Avocatul Poporului privind decizia Guvernului de diminuare a contributiei la Pilonul II de pensii. Sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a OUG 82/2017 va fi depusa luni, si are ca. continuă pe Antena3

PNL vrea ca Avocatul Poporului sa conteste la CCR Ordonanta de urgenta prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

Liberalii au anuntat ca vor depune, luni, la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de urgenta prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul II de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie.

PNL depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82

Liberalii anunta ca vor depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ciorbea vrea ca Avocatul Poporului sa fie ajutat de Avocatul Copilului

Victor Ciorbea vrea infiintarea Avocatului Copilului. Avocatul Poporului a declarat, joi, ca va fi nevoie de de un lobby serios la Guvern si la Parlament pentru obtinerea unei finantari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )