Libnet.ro
UNICEF

10:00

PNL sesizeaza CCR privind componenta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
PNL sesizeaza CCR privind componenta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Florin Roman, liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor,a anuntat ca Partidul National Liberal va depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul Biroului permanent al Camerei Deputatilor. continuă pe Antena3

PNL sesizeaza CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in biroul permanent al Camerei Deputatilor. Florin Roman: E clar ca e o strategie premeditata a PSD, care vrea sa dinamiteze activitatea comisiilor (VIDEO)

Grupul deputatilor PNL depune o sesizare la CCR privind nerespectarea repartizarii functiilor in cadrul biroului permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat Florin Roman. Conform regulamentului, grupul PNL.

PNL sesizeaza CCR pentru ca nu s-a inteles cu PSD pentru imparteala locurilor din Parlament

Deputatul PNL Florin Roman a declarat marti la Parlament ca a depus o sesizare la Curtea Constitutionala pe motiv ca PSD ar fi refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc in plus pentru PNL, revendicat in cele din urma de social-democrati.

Liberalii sesizeaza CCR pentru ca PSD a refuzat sa-i cedeze un loc in conducerea Camerei Deputatilor

Liberalii vor sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu incalcarea Regulamentului pentru ca PSD a refuzat sa ii acorde un mandat in Biroul Permanent, asa cum prevede algoritmul parlamentar, asigurandu-si astfel in continuare majoritatea in acest for. Anuntul a fost facut de liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Florin Roman.

PSD sesizeaza CCR cu privire la desemnarea lui Orban in perioada imediat urmatoare. Corlatean: Aceasta contestatie este pe deplin justificata

Titus Corlatean, presedinte interimar al Senatului, sustine ca decizia PSD de a sesiza CCR cu privire la desemnarea lui Ludovic Orban este pe deplin justificata, precizand totodata ca demersul va prinde co.

DOCUMENT Marcel Ciolacu a sesizat CCR privind noua desemnare a lui Orban ca premier: Iohannis isi exercita discretionar atributiile incalca vointa Parlamentului, care tocmai i-a retras increderea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, arata, in sesizarea trimisa luni Curtii Constitutionale privind desemnarea lui Ludovic Orban din nou ca premier ca seful statului isi exercita discretionar si abuziv atributiile, astfel ca este invocat un conflict juridic de natura constitutionala intre presedintele Klaus Iohannis si Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )