Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL nu si-a dat acordul pe Comisia Calarasi.

România Liberă România Liberă,
PNL nu si-a dat acordul pe Comisia Calarasi.

Partidul National Liberal nu si-a dat acordul pentru Comisia Calarasi, care ar urma sa verifice retrocedarile agricole din judetul Calarasi si, totodata, modul in care fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a intrat in posesia unor terenuri. Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca PNL este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta in ceea ce cazul Calarasi, desi, in 14 noiembrie, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca probabil nu mai sunt motive pentru . continuă pe România Liberă

PNL nu si-a dat acordul pe Comisia Calarasi.

Partidul National Liberal nu si-a dat acordul pentru Comisia Calarasi, care ar urma sa verifice retrocedarile agricole din judetul Calarasi si, totodata, modul in care fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, a intrat in posesia unor terenuri, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, George Scutaru. In ceea ce priveste comisia de ancheta, ieri luni - n. r. ) noi nu am avut nicio discutie pe acest subiect. Si, pana in prezent, subliniez acest lucru, nu exista un acord al PNL .

George Scutaru: PNL nu si-a dat acordul pe comisia Calarasi

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca partidul pe care il reprezinta nu si-a dat acordul pe comisia Calarasi, fiind mandatat de Crin Antonescu sa faca aceasta declaratie. Ace.

George Scutaru neaga afirmatiile lui Ponta: PNL nu si-a dat acordul pe comisia Calarasi pana in prezent

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca partidul pe care il reprezinta nu si-a dat acordul pe comisia Calarasi, fiind mandatat de Crin Antonescu sa faca aceasta declaratie. Ace.

Ponta: PNL e de acord pe Comisia Calarasi, Antonescu a crezut ca vorbesc de alta comisie.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca disputa din USL pe tema Comisiei Calarasi a fost o neintelegere intre el si Crin Antonescu. A fost o neintelegere. Crin Antonescu - n. r. ) credea ca vorbesc de alta comisie, a inteles ca e vorba de comisia de la Senat, eu am crezut ca e de cea de ancheta. Pe Comisia Calarasi deja e de acord, a declarat Ponta. Premierul a mai spus ca PNL va decide joi daca isi da acordul pe Comsia Calarasi, dar ca Parlamentul are deja un draft al .

UPDATE Ponta, dupa sedinta USL: A fost o neintelegere. PNL va decide joi pozitia sa fata de comisia Calarasi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la scurt timp dupa sedinta USL, ca PNL va decide joi pozitia legata de Comisia parlamentara in cazul Calarasi.

PNL: Nu exista un acord in USL pe comisia Calarasi. Zgonea: Liberalii sustin proiectul

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca pana in prezent nu exista un acord al formatiunii pentru o comisie privind cazul Calarasi, dar a precizat ca liberalii sunt dispusi sa discute acest subiect.

Scutaru: Pana in prezent nu exista un acord al PNL pe comisia Calarasi

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, astazi, ca pana in prezent nu exista un acord al PNL pentru o comisie pentru anchetarea presedintelui Traian Basescu privind cazul Calarasi, el mentionand insa ca liberalii sunt deschisi sa discute acest subiect in USL. ---- * Update 13:43 Presedintele Camerei Deputatiolor, Valeriu Zgonea, a declarat, astazi, ca membrii PNL nu au avut ieri nicio obiectie in privinta infiintarii unei comisii parlamentare in cazul Calarasi.

Scutaru: Pana in prezent nu exista un acord al PNL pe comisia Calarasi

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, astazi, ca pana in prezent nu exista un acord al PNL pentru o comisie pentru anchetarea presedintelui Traian Basescu privind cazul Calarasi, el mentionand insa ca liberalii sunt deschisi sa discute acest subiect in USL.

UPDATE. Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Calarasi, care urmeaza sa ...

UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu a discutat cu Victor Ponta despre comisie. UPDATE Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, contrazice varianta PSD. In ultima discutie dintre liderii USL pe acest subiect s-a convenit infiintarea unei subcomisii in cadrul comisiei de buget a Senatului care sa evalueze activitatea CEC in acest caz. Pe subiectul comisie de ancheta nu au existat discutii nici la nivelul liderilor de grup, nici la nivelul conducerii USL, a declarat .

Crin Antonescu, intrebat de ce Victor Ponta spune ca a discutat cu el la telefon despre Comisia Calarasi: M-o fi confundat cu Daniel Constantin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat din nou miercuri, la Antena 3, ca nu a discutat marti cu premierul Victor Ponta despre infiintarea unei comisii parlamentare care sa ancheteze cazul terenul agricol cumparat de Ioana Basescu cu un credit de un milion de euro de la CEC Bank.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )