Libnet.ro
UNICEF

05:15

PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL si-a ales candidatii pentru alegerile parlamentare

Listele PNL pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie includ mai multi traseisti notorii, actuali senatori si deputati PSD care in legislatura 2016 - 2020 au votat masacrarea legilor justitiei si a Codurilor penale, dar si patru fosti ministri, trei din Guvernele Dragnea, iar unul din Guvernul Ponta, potrivit g4media. continuă pe Ziarul Bursa

inca un doctor cunoscut in echipa PSD. Adrian Streinu-Cercel ar putea candida la alegerile parlamentare

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, este curtat de PSD pentru alegerile parlamentare 2020, potrivitsurselor din partid, citate de.

Ministrul Nicolae Ciuca va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL

Premierul Ludovic Orban anunta ca ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL. Domnul ministru Ciuca este coleg cu noi, a luat decizia de a veni.

ORBAN, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Pana la ora actuala avem 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani

Premierul Ludovic Orban a afirmat azi ca pana la ora actuala au strans 600 de mii de semnaturi din partea cetatenilor romani pentru sustinerea candidatilor Partidului National Liberal la alegerile parlamentare din decembrie.

Actele cu care pot vota la alegerile parlamentare din 2020 romanii care locuiesc in diaspora

Alegerile parlamentare bay la usa, fie ca se vor organiza pe data de 6 decembrie, fie ca se vor desfasura mai tarziu, dupa decizia CCR care a dat castig de cauza Parlamentului in disputa privind stabilirea.

Iohannis: Alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc pe 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii si vor avea loc in 6 decembrie.

UDMR va oferi doua locuri eligibile aliantei formate din PCM si PPMT, la alegerile parlamentare, anunta Kelemen Hunor

La alegerile parlamentare de anul acesta, UDMR ofera opozitiei sale doua locuri eligibile pe lista sa, a anuntat presedintele uniunii, Hunor Kelemen, vineri, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii CPU), in cadrul careia a fost finalizata lista candidatilor, transmite agentia ungara de presa MTI.

Nicolae Ciuca s-a inscris in PNL. Ministrul apararii va candida la alegerile parlamentare pentru Senat

Ministrul apararii, Nicolae Ciuca, s-a inscris in PNL si va candida la alegerile parlamentare pentru un loc in Senat, a anuntat duminica liderul liberal, Ludovic Orban. Biroul Politic National al PNL va decide din partea carei organizatii va candida Ciuca, a adaugat Orban.

Un patron de presa deschide lista PNL Buzau pentru Senat, la alegerile parlamentare

Jurnalistul Vlad Pufu, fondatorul Sansa Buzoiana, Focus FM si Focus TV, va deschide lista candidatilor PNL Buzau pentru Senatul Romaniei.

Cristian Bacanu: CCR incurajeaza ideea ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in martie

Secretarul de stat in Ministerul Justitiei Cristian Bacanu, presedinte PNL Sector 5, sustine ca CCR si-a depasit atributiile si incurajeaza ideea ca alegerile generale sa aiba loc in martie, prin hotararea prin care a respins sesizarea cu privire la legea de organizare a alegerilor parlamentare.

CRISTIAN BACANU: CCR incurajeaza ideea ca alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in martie

Secretarul de stat in Ministerul Justitiei Cristian Bacanu, presedinte PNL Sector 5, sustine ca CCR si-a depasit atributiile si incurajeaza ideea ca alegerile generale sa aiba loc in martie, prin hotararea prin care a respins sesizarea cu privire la legea de organizare a alegerilor parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )