Libnet.ro
UNICEF

20:30

PNL, USR si PMP o sustin pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
PNL, USR si PMP o sustin pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea

NL, USR si PMP o vor sustine pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Anuntul a fost facut marti de liderii USR - Dan Barna, PMP - Eugen Tomac si de liderul deputatilor liberali. continuă pe Antena3

Opozitia are un candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. PNL, USR si PMP o propun pe Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor, decizia fiind luata marti seara.

Raluca Turcan, dupa victoria detasata, la Sibiu, a PNL: Sibienii sunt parteneri ai presedintelui Iohannis in proiectul pentru o Romanie dreapta

Presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat, luni dimineata, ca rezultatele finale ale alegerilor arata ca PNL a obtinut 48,33% in judetul Sibiu, fiind urmat de Alianta USR PLUS cu 25,02% si PSD cu 11,02%.

RALUCA TURCAN, DUPA CE PNL SIBIU A OBTINUT 48,33%: Mesajul la vot a fost cat se poate de clar

Presedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat, astazi dimineata, ca rezultatele finale ale alegerilor arata ca PNL a obtinut 48,33% in judetul Sibiu, fiind urmat de Alianta USR PLUS cu 25,02% si PSD cu 11,02%.

Raluca Turcan (PNL): Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte! (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, trebuie convocat de urgenta plenul Camerei Deputatilor pentru inlocuirea acestuia din functia.

Raluca Turcan: Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Raluca Turcan: Am votat pentru viitorul copiilor nostri

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat duminica la iesirea de la urne ca a votat cu mare emotie, pentru viitorul copiilor nostri. Am votat cu mare.

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca propunerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor din partea social-democratilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmand sa fie.

Opozitia s-a unit: Raluca Turcan, propunerea PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor

PNL, USR si PMP fac front comun pentru a castiga functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si vacantarea acestei pozitii. intr-o declaratie de presa.

Europarlamantare 2019: Peste 450 de candidati isi disputa cele 33 de mandate de europarlamentari. Cu ce liste vin PSD, PNL, USR PLUS si PMP

In cursa electorala pentru un loc in Parlamentul European au intrat 13 formatiuni politice si 3 candidati independenti. Astfel, au depus liste de candidati PSD, Alianta 2020 USR PLUS, Partidul Pro Romania, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP,.

PMP: Guvernul Dancila este ca o maimuta care tine mai multe grenade in brate. Baronii PSD vor face ORICE pentru a ramane la guvernare

PMP, PNL, USR nu trebuie sa se culce pe laurii succesului de la europarlamentare si trebuie sa redacteze rapid o motiune de cenzura, pe care sa o negocieze cu UDMR si Pro Romania, se arataintr-un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )