Libnet.ro
UNICEF

23:01

PNL vrea convocarea Plenului LUNI pentru numirea lui Ungureanu la SIE

România Liberă România Liberă,
PNL vrea convocarea Plenului LUNI pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Cristian Bodea, senatol PNL, a declarat ca liberalii va cere convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe. continuă pe România Liberă

PNL vrea convocarea plenului comun luni, pentru numirea lui Ungureanu la conducerea SIE

PNL cere convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe SIE), a anuntat miercuri senatorul liberal Cristian Bodea.

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director SIE

PNL solicita convocarea de urgenta a plenului Parlamentului pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii ExterneSIE), a anuntat miercuri senatorul liberal.

PNL vrea ca demisia premierului in exil Ponta sa vina pe fax

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia lui Victor Ponta deoarece este un prim-ministru in exil.

Ghita dezvaluie planul prin care PNL vrea sa-l forteze pe Ponta sa demisioneze

Deputatul Sebastian Ghita a declarat, miercuri, la Romania Tv, ca PNL intentioneaza sa il umileasca pe Victor Ponta, sa il tarasca la politie pentru a-l forta sa demisioneze.

Guvernul elen, reuniune inaintea summitului european de luni, pentru a discuta noi propuneri de reforma

Guvernul Greciei discuta noi propuneri de reforma care sa fie prezentate luni creditorilor internationali, care includ eliminarea multor facilitati fiscale, respectiv exceptari de la plata impozitului pe venit,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )