Libnet.ro
UNICEF

13:45

PNL il vrea pe Dacian Ciolos prim-ministru in continuare

Antena3 Antena3,
PNL il vrea pe Dacian Ciolos prim-ministru in continuare

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat miercuri ca si-ar dori ca premierul Dacian Ciolos sa candideze din partea liberalilor la parlamentare. Eu, personal, cel mai mult mi-as dori sa-l. continuă pe Antena3

Uniunea Salvati Romania nu va face aliante pre sau postelectorale cu alte partide. Nicusor Dan: Un premier tehnocrat este o solutie pentru Romania, Dacian Ciolos e una dintre posibilitati

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat duminica seara, la B1 Tv. ca formatiunea politica pe care o conduce nu va face aliante pre sau postelectorale cu alte partide si isi doreste sa aiba o relatie exclusiva cu viitorul premier: Ce vrem noi sa facem este ca, daca va fi situatia fericita in care numirea Guvernului depinde de mandatele noastre din Parlament, sa avem o relatie exclusiva cu prim-ministrul si cu guvernul care depinde de voturile noastre, nu si lateral cu celelalte partide.

Ministrul Justitiei, contestat de magistrati: UNJR, scrisoare deschisa adresata premierului Dacian Ciolos

Asociatiile profesionale ale magistratilor Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania si Asociatia Magistratilor din Romania i-au solicitat premierului Dacian Ciolos pe data de 16 august 2016 sa.

Dacian Ciolos: Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii, sa fim suporteri adevarati. Sa fim alaturi de toti sportivii romani care dau totul la JO

Premierul Dacian Ciolos a lansat marti seara, intr-un mesaj pe Facebook, un apel pentru sustinerea Catalinei Ponor, a lui Marian Dragulescu dar si a celorlalti sportivi romani care participa la JO Rio 2016, spunand ca romanii nu trebuie sa fie doar consumatori de victorii, ci si suporteri adevarati.

Dacian Ciolos: Sa fim alaturi de Catalina Ponor si de toti sportivii romani care dau totul la JO. Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii

Premierul Dacian Ciolos spune ca trebuie sa fim alaturi de Catalina Ponor, de Marian Dragulescu si de toti sportivii romani care dau totul la Jocurile Olimpice si sa le spunem ca ii iubim pentru ceea ce fac, el indemnandu-i pe romani sa nu fie doar consumatori de victorii.

Dacian Ciolos risca sa se compromita pe mana promisiunilor din sanatate

Pentru ca am trecut deja de jumatatea drumului dintre remarcabila conferinta de presa din 5 mai 2016, cand sanatatea a fost declarata prioritatea numarul unu, nefiind clar daca acest fapt a fost cu adevarat un progres, de vreme ce cu doua saptamani in urma era etichetata drept prioritatea zero. Mai sunt doar 3 luni pana la sfarsitul mandatului guvernului Ciolos si consider ca este adecvata o inventariere a promisiunilor facute cu acea ocazie.

Dacian Ciolos risca sa se compromita pe mana promisiunilor din Sanatate

Pentru ca am trecut deja de jumatatea drumului dintre remarcabila conferinta de presa din 5 mai 2016, cand Sanatatea a fost declarata prioritatea numarul unu, nefiind clar daca acest fapt a fost cu adevarat un progres, de vreme ce cu doua saptamani in urma era etichetata drept prioritatea zero. Mai sunt doar 3 luni pana la sfarsitul mandatului guvernului Ciolos si consider ca este adecvata o inventariere a promisiunilor facute cu acea ocazie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )