Libnet.ro
UNICEF

10:30

PNL vrea sa mearga la Avocatul Poporului, dupa ordonanta lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
PNL vrea sa mearga la Avocatul Poporului, dupa ordonanta lui Tudorel Toader

Partidul National Liberal va sesiza Avocatul Poporului privind ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a anuntat presedintele PNL, Ludovic. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului va primi pensie speciala: Ce suma va incasa lunar Victor Ciorbea

Senatul a aprobat, luni, proiectul de lege care prevede ca Avocatul Poporului poate cumula indemnizatia si pensia speciala, cat vreme se afla in timpul mandatului, informeaza Digi 24. Astfel, Victor.

Senat: Pensie speciala pentru Avocatul Poporului

Senatul a adoptat, luni, un proiect legislativ pentru modificarea Legii privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului, care prevede ca persoana care se afla la conducerea institutiei va primi pensie speciala, care poate fi cumulata cu indemnizatia pentru mandatul in curs, informeaza Mediafax.

Avocatul Poporului s-au autosesizat n cazul concedierii asistentei de la Spitalul Universitar

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si efectueaza o noua ancheta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti in legatura cu concedierea asistentei medicale care a facut greva foamei acum cateva luni, in legatura cu conditiile din unitatea spitaliceasca, arata un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )