Libnet.ro
UNICEF

15:45

PNL vrea sa stranga 500.000 lei pentru alegerile locale prin crowdfunding

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL vrea sa stranga 500.000 lei pentru alegerile locale prin crowdfunding

Partidul National Liberal isi propune sa stranga online banii necesari pentru finantarea alegerilor locale din acest an, pentru a isi atinge scopul formatiunea a lansat un proiect pe Sprijina. ro, se arata intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

PNL, cu mana intinsa pe Internet: cum vrea sa stranga banii de campanie pentru alegerile locale

in plina campanie electorala, Partidul National Liberal isi propune sa stranga banii pentru promovarea candidatilor la alegerile locale 2016 pe Internet, potrivit.

Romii, in razboi cu PNL si PSD: Amenintari si batai din cauza listelor pentru alegerile locale

Discriminare la alegerile locale. Partida Romilor Pro-Europa a scos la iveala numeroasele sicane la care au fost supusi candidatii sai la alegerile locale din partea reprezentantilor principalelor.

FOTO PNL Oradea si-a depus candidaturile pentru alegerile locale din vara. Care este strategia primarului Ilie Bolojan pentru urmatorii patru ani

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, si-a depus candidatura pentru un nou mandat de edil al orasului. Liderul PNL a anuntat ca echipa cu care intra in cursa electrorala pentru Consiliul Local este formata din actuali consilieri, din membri PNL care nu au mai detinut functii, dar si din oameni care nu au mai facut politica. Ilie Bolojana mai adaugatca pentru dezvoltarea Oradei are un un plan ambitios cu cinci directii.

PNL, cu mana intinsa pe Internet: cum vrea sa stranga banii de campanie pentru alegerile locale

In plina campanie electorala, Partidul National Liberal isi propune sa stranga banii pentru promovarea candidatilor la alegerile locale 2016 pe Internet. Partidul National Liberal isi propune sa stranga online banii necesari pentru finantarea alegerilor locale din acest an. Pentru a-si atinge scopul, formatiunea a lansat un proiect pe Sprijina. ro, o platforma apolitica, ce incurajeaza transparenta [].

Alianta pentru Hunedoara a depus listele cu candidatii pentru alegerile locale

Haralambie Vochitoiu, Presedintele Aliantei pentru Hunedoara multumeste membrilor aliantei pentru eforturile considerabile facute de acestia de a depune ieri listele complete cu candidati pentru Consiliul Judetean Hunedoara si listele cu candidaturile pentru consilierii locali si primarii, in toate orasele si municipiile judetului Hunedoara.

Candidati controversati la alegerile locale: fostul presedinte al CJ Sibiu intra in cursa desi a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, fostul presedinte al CJ Sibiu, Ioan Cindrea, deschide lista PSD pentru alegerile de la Consiliul Judetean Sibiu din luna iunie.

Guvernul pregateste doua tururi la alegerile locale

Guvernul Dacian Ciolos pregateste bugetul pentru alegeri locale in doua tururi in iunie 2016. Surse dcnews. ro au dezvaluit ca Ministerul de Finante lucreaza la un proiect.

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Marti este ultima zi cand partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti isi mai pot depune, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene.

Marti, ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in scris, candidaturile pentru consiliile locale, primari si consiliile judetene, transmite Agerpes.

Protest: liste de candidati pentru alegerile din Capitala doar cu trei semnaturi

M10 Bucuresti, 200 pentru Bucuresti, Noua Republica, Platforma Actiunea Civica a Tinerilor PACT) si Uniunea Crestin Democrata din Romania UCDR) au anuntat, marti, ca au depus listele de candidati pentru alegerile din Capitala doar cu trei semnaturi, protestand astfel fata de numarul mare de sustinatori necesar pentru intrarea in cursa electorala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )