Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce poarta tot timpul la ea Meghan Markle. Costa doar 15 lei si face adevarate minuni

Playtech Playtech,
Ce poarta tot timpul la ea Meghan Markle. Costa doar 15 lei si face adevarate minuni

Secretul pielii furmoase al Ducesei de Sussex este uleiul de arbore de ceai pentru orice, de la muscaturile de tantar pana la acnee. Acum ca restrictiile s-au mai relaxat, cu totii ne gandim la primele locuri pe care urmeaza sa mergem sa le vizitam, fie ca sunt statiuni pe malul marii sau calatorii in strainatate. continuă pe Playtech

Meghan Markle, ce umilinta in SUA. Ce s-a intamplat, in schimb, cu regina Elizabeta

Meghan Markle a primit umilinta vietii ei. Dupa ce a parasit de buna-voie familia Regala a Marii Britanii, ducesa de Essex a simtit pe pielea sa repercursiunile acestei actiuni. Meghan Markle a fost exclusa din topul celor mai puternice femei, intocmit de revista Vogue, in care a fost insa inclusa rivala sa, Regina Elisabeta a .

Kate Middleton este devastata. Printul Harry si Meghan Markle au desfiintat-o pe ducesa

Dupa ce a aflat cum este portretizata in cartea lui Meghan Markle si a printului Harry, Kate Middleton ar fi disperat de trista. Cartea se numeste Gasind Libertatea. De ce este Kate Middleton devastata Aceasta carte se doreste a fi o biografie a celor doi, care detaliaza mai multe lucruri despre plecarea lor de la .

Prietenul din copilarie al printului Harry l-ar fi sfatuit sa nu grabeasca relatia cu Meghan Markle

Tom Skippy Inskip, unul dintre prietenii din copilarie ai lui Harry i-ar fi spus acestuia din urma sa locuiasca alaturi de Meghan Markle inainte de a face ceva mai serios.

Regina Elisabeta a II-a, dispusa sa ii primeasca pe Printul Harry si Meghan Markle inapoi in familia regala

Regina Elisabeta a II-a ar fi dispusa sa ii primeasca inapoi pe Printul Harry si Meghan Markle in familia regala britanica. Cei doi au luat decizia de a renunta la statulul de membri seniori ai familiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )