Libnet.ro
UNICEF

15:15

Poate cea mai sigura masina: niciun om n-a murit in aceasta

Playtech Playtech,
Poate cea mai sigura masina: niciun om n-a murit in aceasta

In urma cu doi ani, inginerii de la Volvo promiteau sa aiba construita in 2020 masina in care nu va muri nimeni. Sunt pe drumul cel bun, intrucat nicio persoana nu si-a pierdut viata in modelul Volvo XC90. Prima generatie a fost lansata in anul 2002. Nimeni nu va muri sau va suferi rani grave []. continuă pe Playtech

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Marturisirile unei angajate Facebook: Am avut parte de cea mai toxica experienta de munca din viata mea

O fosta angajata Facebook a povestit pentru The Guardian ca acolo a avut parte de cea mai toxica experienta de munca. Sarcina ei in cadrul diviziei de Trending era sa aleaga ce link-uri sa apara in.

Avertisment dur facut de cercetatori: Sa faci un copil este cea mai proasta decizie pe care o poti lua!

Poate suna fara sens sau logica, dar rezultatele mai multor cercetari arata ca un copil ne afecteaza viata. in urma mai multor studii, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca un copil poate afecta in.

PSD pregateste cea mai masiva mutilare a Codurilor penale

Nu mai putin de 100 de modificari propune PSD la Codurile penale. Printre altele, social-democratii vor relaxarea conditiilor de liberare conditionata, eliminarea neglijentei in serviciu si interzicerea comunicarilor publice in cursul urmaririi penale.

VIDEO Paradisul magnoliilor inflorite. Parcul dendrologic cu cea mai bogata colectie de arbori exotici

O multime de magnolii inflorite, unele provenite din cele mai indepartate colturi ale lumii, au transformat in ultimele zile un parc dendrologic unic in tara intr-un taram de poveste.

Se pregateste cea mai ambitioasa reforma a impozitarii profiturilor n UE cu impact pentru companii si bugetele nationale

Efervescenta modificarilor in domeniul fiscal din Romania a lasat sa treaca aproape neobservate dezbaterile europene foarte importante atat pentru companii, cat si pentru bugetul public referitoare la impozitarea profiturilor. Adoptate in martie 2018 printr-o rezolutie a parlamentului european, baza fiscala comuna CCTB) si baza fiscala comuna consolidata CCCTB) sunt tot mai aproape de momentul potentialei aplicari.

Cea mai mare actiune de reimpadurire are loc pe muntele dacilor. Romanii sunt chemati sa planteze 15.000 de puieti

Peste 85. 000 de puieti vor fi plantati in aceasta primavara in muntii Orastiei. 000 dintre ei vor ajunge in Muntii Godeanu, ale carui paduri au fost afectate in ultimul deceniu de mai multe catastrofe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )