Libnet.ro
UNICEF

17:30

De ce nu poate DNA sa puna sechestru pe imperiul lui Dragnea din Alexandria (VIDEO)

B1 B1,
De ce nu poate DNA sa puna sechestru pe imperiul lui Dragnea din Alexandria (VIDEO)

Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul TelDrum, dar nu au reusit sa faca acest lucru si in cazul celebrului domeniu pe care-l are Liviu Dragnea in Alexandria. Si asta. continuă pe B1

DNA a pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul Teldrum

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru asigurator pe averile inculpatilor din dosarul TelDrum, potrivit Antena3. DNA vrea sa se asigure ca prejudiciul din dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si Liviu Dragnea, poate fi recuperat in cazul in care acuzatiile vor fi confirmate si pedepsite de judecatori.

Sechestru pe averile inculpatilor din dosarul TelDrum, in care e urmarit penal si Liviu Dragnea

Procurorii DNA au pus sechestru pe averile inculpatilor din dosarul TelDrum. in acest caz sunt programate noi audieri marti, informeaza mai multe surse citate de Realitatea TV. Liviu Dragnea este acuzat.

DNA va pune sechestru in dosarul Tel Drum - presa / Prejudiciul acuzat de procurori este de zeci de milioane de lei

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE Suspectii din dosarul Tel Drum, asteptati marti la DNA pentru a li se comunica sechestrul impus de procurori - surse

Procurorii DNA au decis sa puna sechestru in dosarul Tel Drum in care este urmarit, printre altele, si presedintele PSD Liviu Dragnea, informeaza televiziunile de stiri. 30 Suspectii din dosarul Tel Drum sunt asteptati marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a lua la cunostinta sechestrul impus de anchetatori in acest caz, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Liviu Dragnea: Din 2018 va incepe un program de investitii in zonele balneare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in statiunea Baile Herculane, ca de anul viitor vor incepe mai multe investitii in zonele balneare, scrie Agerpres. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )