Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce ne poate invata Aristotel despre retorica lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Ce ne poate invata Aristotel despre retorica lui Donald Trump

De la discutiile din fata semineului ale lui Franklin D. Roosevelt si reputatia lui Ronald Reagan ca minunat interlocutor pana la discursul insufletit al lui Barack Obama care viza felul in care Donald Trump foloseste reteaua Twitter, stilurile de comunicare ale presedintilor americani au variat de-a lungul timpului. continuă pe Adevărul

DONALD TRUMP: Erdogan va eradica ceea ce a mai ramas din Statul Islamic

Donald Trump afirma ca omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan i-a spus ca Turcia va eradica ceea ce a mai ramas din gruparea islamica Statul Islamic SI), relateaza Reuters.

Jim Mattis, ultimul dintre generalii lui Donald Trump, paraseste corabia, dupa anuntul, salutat de Putin, al retragerii trupelor americane din Siria

Seful Pentagonului Jim Mattis si-a anuntat brutal demisia, joi, din guvernul lui Donald Trump, afisandu-si dezacordul cu noua strategie a Casei Albe de retragere a trupelor din Siria - o decizie salutata personal de Vladimir Putin - si de pregatire a unei dezangajari partiale din Afganistan, potrivit AFP.

Jim Mattis pleaca, Donald Trump ramane numai cu marionete

Demisia secretarului de Stat James Mattis, la o zi dupa ce Trump a anuntat surprinzatoarea retragere a trupelor din Siria, este semnificativa. Dar plecarea lui ar putea face si mai imprevizibila politica externa a SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )