Libnet.ro
UNICEF

18:15

Poeta Doina Uricaru este noul director al ICR New York

Adevărul Adevărul,
Poeta Doina Uricaru este noul director al ICR New York

Dupa ce Corina Suteu si Oana Radu au demisionat saptamana trecuta de la conducerea institutiei in semn de protest fata de programul noului Presedinte al ICR, Andrei Marga, insitutia a desemnat-o in functia de director pe Doina Uricaru. continuă pe Adevărul

Corina Suteu, fost director ICR New York: Nu dorim sa fim complici la aceasta agonie ...

Corina Suteu, care, pana vineri, a ocupat, timp de sase ani, functia de director al Institutului Cultural Roman ICR) din New York, a detaliat, intr-o scrisoare remisa Mediafax, motivele demisiei sale si a Oanei Radu, vicepresedinte al institutiei. Citeste si: PSD si PDL anunta numele celor propusi pentru a face parte din conducerea ICREFECTELE numirii lui Marga la ICR. Corina Suteu a demisionat din functia de director al Institutului din New York Decizia vine ca un raspuns natural la .

Poeta Doina Uricariu, numita la conducerea Institutului Cultural Roman din New York

Poeta Doina Uricariu a fost numita la conducerea Institutului Cultural Roman din New York, informeaza Adevarul. Numirea sa vine dupa ce directoarea ICR New York, Corina Suteu, si adjuncta sa, Oana Radu, au.

Seful Epamedia este noul presedinte al Asociatiei de Publicitate Exterioara

Bogdan Vasile, directorul general al companiilor Euromedia si Beta Cons parte din grupul Epamedia) este noul presedinte al Asociatiei Romane de Publicitate Exterioara Romanian Outdoor Advertising Association).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )