Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro pentru dezvoltarea centrului comercial din Obor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro pentru dezvoltarea centrului comercial din Obor

Omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare, al carui capital urmeaza sa fie majorat cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop. continuă pe Ziarul Bursa

Cererea de proiecte de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale, lansata pe 28 iulie

Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie-11 august, conform prevederilor documentelor publicate astazi in Monitorul Oficial.

Prodplast Imobiliare vrea sa isi majoreze capitalul si sa se crediteze cu 35 milioane euro

Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 de milioane de euro pentru finantarea centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor si sa imi majoreze capitalul social cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

Florin Pogonaru vrea sa contruiasca un centru comercial langa Piata Obor

Florin Pogonaru vrea sa imprumute 35 milioane euro ca sa construiasca un centru comercial langa Obor prin intermediul Prodplast Imobiliare, firma al carui capital urmeaza sa fie majorat cu peste 10 milioane de euro, in acelasi scop.

Whirlpool preia 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro

Whirlpool realizeaza cea mai mare achizitie efectuata de un grup american in ultimii opt ani, preluand 60% din actiunile Indesit pentru suma de 758 milioane euro, scrie Reuters. Astfel, producatorul de.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR citate de Mediafax.

Contul curent al balantei de plati: Deficit de 351 milioane euro la cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele cinci luni un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, in principal pe fondul majorarii deficitului inregistrat de balanta veniturilor, potrivit datelor BNR.

Deficit de 351 milioane euro in primele cinci luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele cinci luni ale acestui an, un deficit de 351 milioane euro, comparativ cu un excedent de 191 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, potrivit datelor BNR.

David Cameron anunta investitii de peste un miliard de euro pentru noi echipamente militare

David Cameron, premierul britanic, a anuntat o investitie in valoare de 1,1 miliarde de lire sterline 1,38 miliarde euro) pentru consolidarea capacitatilor armatei in fata amenintarilor unor inamici invizibili.

David Cameron anunta investitii de peste un miliard de euro pentru noi echipamente militare

Premierul britanic David Cameron a anuntat o investitie in valoare de 1,1 miliarde de lire sterline 1,38 miliarde euro) pentru consolidarea capacitatilor armatei in fata amenintarilor unor inamici.

Whirlpool preia Indesit pentru 758 milioane euro

Producatorul de electrocasnice Whirlpool va prelua 60% din actiunile companiei italiene Indesit, pentru 758 milioane de euro, aceasta fiind cea mai mare achizitie efectuata de grupul american de la cumpararea Maytag, in urma cu opt ani, informeaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )