Libnet.ro
UNICEF

20:30

Le Point: China se declara pregatita pentru un nou Razboi rece cu Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Le Point: China se declara pregatita pentru un nou Razboi rece cu Statele Unite

Relatiile chino-americane sunt din ce in ce mai proaste. Duminica, ministrul chinez de Externe, Wang Yi, a vorbit fara menajamente despre tensiunea reinnoita dintre cele doua tari de la inceputul crizei de coronavirus. China si Statele Unite sunt la un pas de un nou razboi rece, a avertizat el, potrivit Le Point. continuă pe Hotnews

MINISTRUL CHINEZ DE EXTERNE: China si Statele Unite sunt in pragul unui nou razboi rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19.

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, avertizeaza Beijingul

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP, citat de Agerpres.

China si Statele Unite, in pragul unui nou Razboi Rece

China si Statele Unite sunt in pragul unui nou Razboi Rece, a avertizat duminica ministrul chinez de externe Wang Yi, care a deplans reaprinderea tensiunilor cu Washingtonul in jurul pandemiei de COVID-19, relateaza AFP.

Ministrul chinez de externe, despre relatiile dintre China si SUA: Tarile noastre se afla in pragul unui nou Razboi Rece in contextul crizei coronavirusului

Administratia de la Washington este una dintre principalele parti ce lanseaza acuzatii la adresa Chinei, referitoare la provenienta noului coronavirus. SUA si China se afla in relatii.

Seful diplomatiei chineze acuza Statele Unite ca forteaza un nou Razboi rece

Ministrul chinez al Afacerilor Externe, Wang Yi, a vorbit duminica despre tensiunile acumulate intre tara sa si Statele Unite, mai ales de la debutul crizei sanitare.

Fronturile noului razboi rece

Pandemia a declansat o criza geopolitica majora, pe langa cea economica. Tensiunea chino-americana e definita, tot mai insistent, ca un nou razboi rece, pe masura ce competitia dintre Beijing si Washington se transforma accelerat in confruntare pe multiple planuri politic, diplomatic, comercial, tehnologic si informational.

Al Doilea Razboi Rece

Peste Ocean, pe micul ecran, de mai multe ore curg imaginile video si schimburile de opinii cu experti in relatia bilaterala dificila dintre SUA si China oficial comunista, neoficial dornica de a capitaliza tot ceea ce ii va putea permite depasirea, in timp, a superputerii Statelor Unite. Prezicerile unora sunt sumbre, in conditiile in care libertatile din Hong Kong vor disparea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )