Libnet.ro
UNICEF

20:30

Polei si ninsori in mai multe judete. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Antena3 Antena3,
Polei si ninsori in mai multe judete. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Ziua va incepe cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in majoritatea zonelor si local precipitatii slabe, informeaza ANM. Sambata, temperaturile minime vor fi cuprinse. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru trei luni. De cand se incalzeste vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru primavara lui 2018. Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading,.

UPDATE. Polei si precipitatii mixte, inclusiv in Capitala. Prognoza meteo pentru acest week-end

Ziua de sambata va debuta cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in.

Tot mai multe companii testeaza terenul pentru a lansa taxi-uri zburatoare, insa obstacolele sunt numeroase in calea acestei tehnologii

Cateva companii spun ca va veni o zi in care vom putea sa ne chemam de pe smartphone un fel de drona uriasa in care ne vom sui si vom fi dusi automat unde vrem. Insa un astfel de moment nu este apropiat, fiindca nici masinile autonome nu au ajuns pe sosele, ce sa mai vorbim de vehicule zburatoare. Insa cateva companii, precum Uber, Airbus si Boeing, au planuri serioase, investesc si promit ca vor face cat de curand teste, arata o analiza a The New York Times.

Informare meteoLapovita, polei, ninsori slabe si vant rafale de vant de joi seara pana duminica dimineata

ANM a emis o informare meteo, valabila de joi de la ora 23. 00 pana duminica la ora 10. 00, in care avertizeaza ca urmeaza precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si strat consistent de zapada si intensificari ale vantului. In intervalul mentionat, temporar vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor.

Primarul Timisoarei, despre jurnalistii din presa locala care au scris ca strazile nu au fost deszapezite: Paraziti sociali care traiesc din taxa de asmutire. Exista mai multe variante de prostitutie, nu numai pe centuri

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu PNL), le-a transmis jurnalistilor din Timisoara, intr-o conferinta de presa in care nu le-a permis sa ii adreseze intrebari, ca exista mai multe variante de prostitutie, nu numai pe centuri, dupa ce in cursul diminetii, pe Facebook, i-a catalogat pe jurnalisti paraziti sociali care traiesc din taxa de protectie si taxa de asmutire!. Jurnalistii de la principalele organisme de presa prezenti la intalnirea cu edilul au parasit sala de conferinte, relateaza News. ro. Primarul a avut o astfel de reactie dupa ce presa locala a scris ca strazile nu au fost curatate de zapada si ca exista doar 14 utilaje de deszapezire pentru tot orasul, care are aproximativ 1. 300 de strazi.

INS: Innoptarile turistilor au crescut in ianuarie cu aproape 10%. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in luna ianuarie 2018 au insumat 722. 100, in crestere cu aproape 10% fata de cele din luna ianuarie 2017, a transmis luni Institutul National de Statistica. Opt din 10 sosiri au fost reprezentate de turistii romani si doar doi din 10 au fost straini. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel 17,7 mii), Italia 16,9 mii), Germania 14,6 mii), Franta 9,4 mii), Republica Moldova 9,2 mii). INS diferentiaza sosirile de innoptari, sosirea unui turist inregistrandu-se atunci cand o persoana este inscrisa in registrul hotelului/motelului etc, in vreme ce innoptarile reprezinta intervalul de 24 de ore pentru care o persoana este inregistrata. De pilda, daca o persoana vine in Romania si doarme 10 nopti, ea va figura cu o sosire si 10 innoptari.

Autoritatile au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald

Romania este lovita in plin de un ger naprasnic. Pentru a-ia ajuta pe oameni, autoritatile din Targoviste au instituit mai multe puncte de distributie a ceaiului cald.

A construit fiecare pe unde a vrut, fara a avea acordul Primariei Chisinau. Mai multe terenuri ce apartin municipalitatii, ocupate ilegal

Primaria Chisinau informeaza ca in ultima perioada serviciile municipale au identificat mai multe cazuri cand persoane fizice sau juridice au ocupat ilegal sectoare de teren, care apartin municipalitatii. Pe unele dintre ele au fost edificate constructii ilegale, in lipsa oricaror acte emise de catre autoritatile publice locale.

Peste 23.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis.

Doi tineri risca sa ajunga la inchisoare dupa ce au distrus mai multe indicatoare rutiere ca sa se distreze

Tinerii, cu varsta de 20 si 21 de ani, au fost identificati de politisti ca fiind autorii unui furt mai putin obisnuit. Ei au furat mai multe indicatoare rutiere, iar pe o parte dintre ele le-au abandonat pe un teren agricol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )