Libnet.ro
UNICEF

23:45

Polemici in UE pe migratie: Merkel critica statele din est care nu accepta refugiati, iar Polonia acuza aceasta politica daunatoare

România Liberă România Liberă,
Polemici in UE pe migratie: Merkel critica statele din est care nu accepta refugiati, iar Polonia acuza aceasta politica daunatoare

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat lipsa de solidaritate a tarilor central si est-europene in criza imigratiei, atragand replica Poloniei, care sustine ca sistemul UE de distribuire a refugiatilor reprezinta o incalcare a suveranitatii. continuă pe România Liberă

Cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii, condamnati definitiv la inchisoare

Dupa luni de zile in care nu s-a luat nicio masura, cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii vor ajunge dupa gratii. Magistratii au decis definitiv ca parintii sa.

Reactia unui american la filmarea unor turisti din SUA care desfiinteaza Romania, dupa o vizita la Cluj

Filmul postat de cuplul de americani care nu contenesc in a-i jigni pe romani a produs valuri in mediul virtual. Clipul a fost accesat de aproximativ 200. 000 de ori si a strans peste 1. 000 de.

Cum a ajuns Ceausescu sa joace in Seinfeld. Si cine e gimnasta din Romania care l-a inspirat

Dracula, Hagi, Nadia, Ceausescu. Sunt cateva dintre numele pe care strainii le invoca atunci cand ii intrebi de Romania. Unul dintre ele a devenit, in urma cu mai multi ani,.

De ce a fost eliberat barbatul din Iasi care a violat de trei ori aceeasi femeie

Judecatorii considerasera ca in cazul ieseanului care a violat o batrana, la mai putin de 24 de ore dupa eliberare, scopul educativ al pedepsei a fost atins, scrie Ziarul de.

Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statul african Botswana care, sustine acesta, ar putea fi un model pentru tara noastra. Boswana este este.

Ce se intampla cu tinerii din Cluj care au batut cu bestialitate un baiat de 18 ani

Judecatorii clujeni i-au audiat pe cei doi tineri de 17 ani, care si-au batut cu bestialitate un prieten. Magistrati de la Tribunalul Cluj nu s-au lasat induplecati de promisiunile celor doi tineri ca se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )