Libnet.ro
UNICEF

15:01

Policolor construieste o noua fabrica de vopsele din Capitala, o investitie de 5,4 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Policolor construieste o noua fabrica de vopsele din Capitala, o investitie de 5,4 milioane euro

Policolor, jucator de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare. in noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora grunduri, amorse etc. ), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro. continuă pe Adevărul

Policolor construieste o noua fabrica de vopsele din Capitala. Investitie de 5,4 MIL. euro

Policolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare.

Policolor construieste o noua fabrica de vopsele in Capitala, o investitie de 5,4 milioane euro

Policolor, jucator de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare. in noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora grunduri, amorse etc. ), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro.

Policolor investeste intr-o noua fabrica

Policolor anunta inceperea constructiei unei noi fabrici in Capitala, pe un teren de 2,5 hectare. in noua unitate vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora grunduri, amorse etc. ), iar valoarea investitiei se ridica la 5,4 milioane euro.

Saint Gobain deschide o noua fabrica de parbrize pe malul Borcei. Unitatea va fi functionala la inceputul anului 2019

Lider mondial in productia de materiale de constructii, Saint-Gobain Romania continua investitia la Calarasi. La inceputul anului 2019, compania va lansa o noua linie de parbrize.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )