Libnet.ro
UNICEF

17:30

Politele RCA: care sunt noile tarife de referinta publicate de ASF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politele RCA: care sunt noile tarife de referinta publicate de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), conform prevederilor Legii nr. 132/2017 si a Normei nr. 22/2017 privind metodologia de calcul a acestora. continuă pe Wall-Street Ro

Politele RCA s-au scumpit cu 4-5 la suta: care sunt noile tarife de referinta publicate de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), conform prevederilor Legii nr. 132/2017 si a Normei nr. 22/2017 privind metodologia de calcul a acestora.

Igor Dodon, din nou la curtea tarului Putin: Care sunt noile directive de la Moscova (VIDEO, FOTO)

Presedintele Moldovei, Igor Dodon si-a inceput miercuri vizita oficiala de doua zile in Federatia Rusa. Seful statului a avut o intrevedere cu omologul sau rus, Vladimir Putin si urmeaza sa se intalneasc.

ASF a afisat noile tarife de referinta pentru politele RCA: Pentru persoanele fizice, tariful mediu a crescut cu 4% pna la 790 lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat azi noile tarife de referinta RCA, un reper pentru consumatori in ceea ce priveste pretul RCA. Tariful de referinta mediu ponderat, in functie de numarul de expuneri pe fiecare segment pentru persoane fizice, este de 790 lei, in crestere cu 4% fata de cel inregistrat in exercitiul de calcul anterior, iar pentru persoane juridice este de 1. 660 lei, in scadere cu 5% fata de cel inregistrat in exercitiul de calcul anterior.

ASF a publicat noile tarife de referinta pentru politele RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), iar tariful de referinta mediu ponderat in functie de numarul de expuneri pe fiecare segment.

Conditii inumane la un spital din Craiova. Gandaci, mizerie, paturi vechi in saloanele in care sunt tratati copiii

Conditiile de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova sunt dezastruoase si tot mai multi parinti sunt revoltati de locul in care sunt internati si tratati copiii lor. Un barbat a postat pe o.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au identificat solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate. Comisarul european a declarat inainte de aceasta intalnire ca vrea clarificari in urma declaratiilor ca realizarea proiectelor ar trebui sa se faca in parteneriat public privat in loc de fonduri europene. Saptamana trecuta, Corina Cretu s-a declarat joi mahnita de disputele din Romania privind proiectele celor trei spitale, dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a pus la indoiala viabilitatea acestor obiective de investitii din fonduri UE.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au fost identificate solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate.

Tarifele de referinta la politele RCA au crescut cu 4%

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat, astazi, ca a publicat tarifele de referinta pentru politele auto obligatorii RCA), iar tariful de referinta mediu ponderat, in functie de numarul de expuneri pe fiecare segment pentru persoane fizice, este de 790 lei, in crestere cu 4% fata de cel inregistrat in exercitiul anterior.

LOVITURA pentru soferi! Incredibil ce se intampla cu politele RCA! Pretul va exploda

Asigurarile auto se vor scumpi, dupa ce tariful mediu de referinta pentru politele de asigurari de raspundere civila obligatorie a crescut cu 4%, pana la 790 de lei, a anuntat ASF. Nu toti posesorii de.

Care sunt zonele neafectate de industrie. Cinci tari detin 70% din regiunile salbatice de pe Pamnt

Prima harta a ecosistemelor intacte de pe Pamant arata ca doar cinci tari sunt responsabile pentru cea mai mare parte a acestora, dar este nevoie de o actiune globala pentru a le proteja. Astfel, Australia, Statele Unite, Brazilia, Rusia si Canada detin 70% din ce a mai ramas din regiunile salbatice din lume, relateazaThe Guardian.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )