Libnet.ro
UNICEF

07:45

Politele RCA vor fi mai scumpe

Antena3 Antena3,
Politele RCA vor fi mai scumpe

Orice ameliorare la actualul sistem de emitere a RCA este folosit de asiguratori ca pretext pentru scumpirea politelor. Ei afirma acum ca daca politele vor fi emise pe mai putin de sase luni, acestea vor fi mai sc. continuă pe Antena3

UNSICAR: Politele RCA se vor scumpi daca asiguratorii vor inregistra costuri in plus la emiterea politelor

Politele RCA vor avea preturi mai mari daca firmele de asigurari vor fi nevoite sa emita polite pe durate mai scurte de sase luni, conform legii RCA in actuala forma, intrucat vor inregistra costuri in plus cu angajarea de personal suplimentar, a.

Presedintele Consiliului Concurentei: Se prescriu surprinzator de mult medicamente mai scumpe, nu variantele lor mai ieftine

O analiza a Consiliului Concurentei asupra industriei farmaceutice arata ca medicamentele generice patrund foarte greu pe piata, fiind promovate de catre medici in special medicamentele inovative. Recomandarile Consiliului Concurentei vor fi prezentate intr-o saptamana. Potrivit presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, sunt medicamentele inovative sunt promovate mai mult deoarece si bugetele pentru marketing sunt mai mari.

Noi reguli drastice pe Lacul Snagov. Ce nu vor mai avea voie sa faca cei cu ambarcatiuni

Guvernul a decis sa strice distractia celor care vor sa-si faca de cap cu ambarcatiuni de viteza pe Lacul Snagov. Pentru a proteja o suprafata de 100 de hectare, declarata arie naturala de interes major,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )