Libnet.ro
UNICEF

21:30

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene pentru a risipi multimea de protestatari; doi ministri si-au dat demisia

Politia din Beirut a tras cu gaze lacrimogene, duminica, pentru a risipi multimea de protestatari care aruncau cu pietre si care blocasera o strada din apropierea Parlamentului, in a doua zi de proteste guvernamentale declansate dupa explozia devastatoare de saptamana trecuta, transmite Reuters.

Proteste antiguvermanetale violente la Beirut. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea furioasa (VDEO)

Proteste de amploare in centrul Beirutului, joi seara. Oamenii au iesit pe strazi revoltati de faptul ca neglijenta guvernului a dus la explozia, care a ucis aproape 150 de oameni, a ranit aproximativ.

Liban: Gaze lacrimogene impotriva manifestantilor antiguvernamentali la Beirut

Fortele de ordine libaneze au folosit gaze lacrimogene joi seara pentru a dispersa zeci de manifestanti care protestau dupa explozia masiva mortala din portul Beirut in aceasta saptamana, devenita un simbol al incompetentei si coruptiei autoritatilor, informeaza vineri France Presse, citata de Agerpres. Protestatarii au vandalizat magazine si au aruncat cu pietre in politisti in cartierul parlamentului, potrivit Agentiei nationale de informatii. Mai multi manifestanti au fost raniti in riposta politiei, a precizat agentia oficiala.

Liban: Fortele de ordine au lansat gaze lacrimogene asupra manifestantilor care incercau sa intre in parlament

Fortele de ordine libaneze au lansat sambata gaze lacrimogene asupra manifestantilor adunati in fata parlamentului pentru a protesta impotriva clasei politice pe care o considera responsabila de explozia de marti, relateaza Reuters, dpa si AFP, preluate de Agerpres. Revolutie, revolutie, au scandat protestatarii, potrivit postului tv libanez MTV, in timp ce incercau sa indeparteze barierele din jurul cladirii parlamentului.

Descoperire socanta la Galati. Legatura cu explozia din Beirut

Politistii din Galati au descoperit 35 de tone de azotat de amoniu, depozitat in conditii improprii, la sediul unei firme din judet. Administratorul societatii este acum cercetat pentru trafic de produse si substante toxice. Substanta este aceeasi care se face vinovata de uriasa explozie din Beirut, in urma careia peste 150 de persoane au murit .

Economia libaneza s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, potrivit analistilor, dublu fata de estimarile anterioare exploziei din Beirut

Economia libaneza, care era deja in declin inainte de explozia din Beirut, s-ar putea contracta in acest an cu 20%-25%, dublu fata de estimarile anterioare deflagratiei, ceea ce va face si mai dificila atragerea finantarii necesare pentru a-si reveni, potrivit unor analisti citati de Reuters si preluati de news. ro. Cea mai recenta estimare a Fondului Monetar International, anterioara exploziei de marti, indica un declin al economiei de 12%, din cauza agravarii crizei economice si politice.

Mireasa filmata in timpul exploziei din Beirut povesteste socul prin care a trecut

Sedinta foto de nunta a unei mirese din Beirut a fost intrerupta de explozia care a ucis peste 130 de oameni, a ranit alti 5000 si a lasat peste 300. 000 de oameni fara locuinte. Iata cum s-a vazut tragicul eveniment prin ochii ei! .

Putine sperante sa mai fie gasiti supravietuitori sub ruinele din Beirut (armata)

Speranta de a gasi supravietuitori sub ruinele din portul din Beirut la cinci zile dupa explozia devastatoare care a lovit capitala libaneza s-a diminuat, a anuntat duminica armata libaneza.

Explozia din Beirut: Bilantul deceselor a urcat la 154

Bilantul deceselor provocate de explozia din Beirut a urcat la 154, a declarat ministrul libanez al sanatatii, citat de agentia de stat NNA si Reuters.

Cine este rusul Igor Grechushkin, proprietarul ambarcatiunii cu nitrat de amoniu din Beirut

Investigatia oficiala asupra exploziilor devastatoare din Beirut este abia la inceput, dar exista deja date despre tragedia de marti. Este cunoscut faptul ca deflagratiile care au ucis aproximativ 150 de oameni,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )