Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia din Bucuresti este in alerta: Pedofil periculos, cautat dupa ce a hartuit doi minori (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Politia din Bucuresti este in alerta: Pedofil periculos, cautat dupa ce a hartuit doi minori (FOTO, VIDEO)

Este alerta in Bucuresti! Politistii sunt in cautarea unei pedofil foarte periculos care in cursul diminetii de vineri a agresat doi copii, in varsta de 5 ani, respectiv 9. continuă pe B1

Politia din Bucuresti este in alerta: Pedofil periculos, cautat dupa ce a hartuit doi minori (FOTO)

Este alerta in Bucuresti! Politistii sunt in cautarea unei pedofil foarte periculos care in cursul diminetii de vineri a agresat doi copii, in varsta de 5 ani, respectiv 9.

Politia din Bucuresti, in alerta: cauta un pedofil care a agresat, vineri, doi copii in liftul unui bloc

Politistii bucuresteni cauta un pedofil acuzat ca ar fi agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei.

Gigantul american Amazon a lansat oficial angajarile din Bucuresti. Ce posturi sunt disponibile

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, a demarat oficial campania de recrutari pentru noul sau centru din Bucuresti, primele 20 de pozitii disponibile fiind pentru posturi precum cele de.

Business report:Contracte de peste 800 de milioane de lei pentru reabilitarea a circa 230 de kilometri de drumuri judetene;Pe ce au cheltuit primariile din Bucuresti 7,5 milioane de lei;Romanii cheltuie putin pe haine si incaltaminte comparativ cu ceilal

Peste 8. 800 de civili iau pensii speciale, iar numarul lor a crescut continuu in ultimul an. Magistratii pensionati au luat, in octombrie, in medie, de peste cinci ori mai multi bani la pensie de la bugetul de stat, adica din banii tuturor contribuabililor, decat li s-ar fi cuvenit in baza contributiei pe care au virat-o la sistemul de pensii publice. Achizitii record pe piata romaneasca. Au existat chiar si tranzactii de sute de milioane de euro, unele dintre ele au castigat chiar titlul de recorduri istorice. Autorul celei mai mari tranzactii a anului a fost Enel.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )