Libnet.ro
UNICEF

14:30

Politia din Constanta a reactionat dupa slujba tinuta joi noapte de IPS Teodosie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia din Constanta a reactionat dupa slujba tinuta joi noapte de IPS Teodosie

Politia Constanta a transmis, dupa slujba tinuta de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopala dupa ora 23. 00, cand restrictiile in vigoare interziceau circulatia, ca fortele de ordine au actionat in zona respectiva, atentionand verbal persoanele prezente. continuă pe Ziarul Bursa

Reactia Politiei Constanta dupa slujba tinuta joi noapte de IPS Teodosie: Scopul nostru nu este acela de a aplica sanctiuni

Politia Constanta a transmis, dupa slujba tinuta de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopala dupa ora 23. 00, cand restrictiile in vigoare interziceau circulatia, ca fortele de ordine au actionat in zona respectiva, atentionand verbal persoanele prezente.

Popularitatea familiei regale din Olanda scade, dupa ce a ignorat repetat recomandarile privind COVID-19

Popularitatea familiei regale olandeze este in scadere dupa ce aceasta a ignorat in mod repetat recomandarile guvernului privind limitarea pandemiei de COVID-19, arata un sondaj Ipsos publicat marti, scrie Agerpres, citand DPA.

VIDEO Soferita din Buzau amendata dupa ce si-a transportat sotul in portbagaj dupa o petrecere de Craciun

O soferita de 40 de ani din Buzau a fost amendata dupa ce si-a transportat sotul in portbagaj dupa o petrecere de Craciun, scrie stiridebuzau. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )