Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politia din Hong Kong ameninta ca va trage cu munitie reala, daca insurgentii vor mai folosi arme letale

Adevărul Adevărul,
Politia din Hong Kong ameninta ca va trage cu munitie reala, daca insurgentii vor mai folosi arme letale

Politia din Hong Kong a avertizat luni ca va trage cu munitie reala daca insurgentii vor mai folosi arme letale in timpul protestelor anti-guvernamentale care au loc in oras de peste cinci luni, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Politia din Hong Kong ameninta ca va trage cu munitie reala, daca insurgentii vor mai folosi arme letale

Politia din Hong Kong a avertizat luni ca va trage cu munitie reala daca insurgentii vor mai folosi arme letale in timpul protestelor anti-guvernamentale care au loc in oras de peste cinci luni, transmite Reuters.

Protestatarii din Hong Kong au tras cu arcuri cu sageti si proiectile incendiare

Protestatarii din Hong Kong au tras cu arcuri si sageti si proiectile incendiare, in timpul ciocnirilor cu politia dintr-un campus universitar, iar activistii se pregatesc pentru un ultimul efort al fortelor de ordine pentru risipirea lor, transmite Reuters.

Autoritatile din Hong Kong confirma ca economia a intrat in recesiune, pentru prima data din 2008

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, arata datele guvernamentale publicate vineri, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, transmite Reuters.

Ciocniri lungi de peste 20 de ore intre studentii din Hong Kong si fortele de ordine. Protestatarii au folosit arcuri cu sageti si catapulte pentru a tine politia la distanta (FOTO, VIDEO)

Fortele de ordine si protestatarii pro-democratie s-au ciocnit, din nou, pe parcursul weekendului, Universitatea Politehnica fiind centrul unora dintre cele mai violente momente de la inceputul demonstratiilor.

Momentul in care mii de oameni din Hong Kong fac un coridor pentru a da, din mana in mana, provizii celor 1.000 de studenti asediati de fortele pro-guvernamentale (VIDEO)

Mii de persoane s-au aliniat, luni, pentru a forma un coridor prin care sa dea, din mana in mana, provizii celor aproximativ 1. 000 de studenti asediati de fortele de ordine in Universitatea Politehnica din.

LIVEVIDEO Violente in Hong Kong: Peste 800 de protestatari sunt blocati in campusul Universitatii Politehnice Legea care interzice purtarea de masti este neconstitutionala

O instanta de la Hong Kong a decis luni ca legea care le interzice protestatarilor din acest teritoriu sa poarte masti este neconstitutionala. Aceasta lege dateaza din perioada coloniala britanica si a fost folosita anul acesta de catre autoritatile din acest teritoriu. Decizia instantei vine in contextul in care masivele proteste continua, politia intervenind in forta impotriva studentilor de la Universitatea Politehnica, folosind inclusiv gaze lacrimogene.

Protestele violente din Hong Kong produc o noua victima: China da semnale ca ar putea interveni

O noua victima a protestelor ce tin de jumatate de an in Hong Kong! Un barbat de 70 de ani a murit joi ca urmare a ranilor suferite cu o zi inainte in timpul confruntarilor violente ale protestatarilor cu.

VIDEO Hong Kong. Protestatarii au tras cu arcuri cu sageti si proiectile incendiare in politie. Soldatii chinezi au facut curatenie pe strazi

Protestatarii din Hong Kong au tras duminica cu arcuri si sageti si proiectile incendiare, in timpul ciocnirilor cu politia dintr-un campus universitar, iar activistii se pregatesc pentru un ultimul efort al fortelor de ordine pentru risipirea lor. Armata chineza a participat sambata la curatarea strazilor din Hong Kong, prezenta militara simbolica si nesolicitata de guvernul local.

VIDEO Hong Kong: zeci de manifestanti au evadat spectaculos, cu franghii si motociclete, dintr-un campus asediat de politie

Zeci de manifestanti din Hong Kong asediati de politie intr-un campus universitar au reusit luni seara sa fuga, dupa o noua amenintare de interventie din partea Beijingului pentru a inchide criza politica din acest teritoriu autonom din sudul Chinei, scrie AFP.

UE: Escaladarea violentelor in Hong Kong este inacceptabila

Comisia Europeana a avertizat luni ca violenta ca raspuns la escaladarea protestelor din Hong Kong e.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )