Libnet.ro
UNICEF

17:00

Politia din Italia a organizat cea mai mare operatiune impotriva mafiei: peste 100 de suspecti arestati

Adevărul Adevărul,
Politia din Italia a organizat cea mai mare operatiune impotriva mafiei: peste 100 de suspecti arestati

Aproximativ 50 de oameni, printre care se numara politicieni si avocati, au fost arestati la Roma intr-o misiune a politiei locale, descrisa drept cea mai complexa operatiune impotriva mafiei din capitala Italiei, potrivit autoritatilor locale. continuă pe Adevărul

Politia din Italia a organizat cea mai mare operatiune impotriva mafiei: peste 100 de infractori arestati

Aproximativ 50 de oameni, printre care se numara politicieni si avocati, au fost arestati la Roma intr-o misiune a politiei locale, descrisa drept cea mai complexa operatiune impotriva mafiei din capitala Italiei, potrivit autoritatilor locale.

Hackeri pusi sub acuzare in cea mai mare schema de atac informatic din istoria SUA. Care au fost tintele lor

Procuratura din statul american New Jersey a pus sub acuzare patru rusi si un ucrainean, care au spart retelele informatice ale unor mari retaileri, intre care Carrefour si 7-Eleven, in cea mai mare schema de .

Hackeri pusi sub acuzare in cea mai mare schema de atac informatic din istoria SUA. Carrefour si 7-Eleven, printre victime

Procuratura din statul american New Jersey a pus sub acuzare patru rusi si un ucrainean, care au spart retelele informatice ale unor mari retaileri, intre care Carrefour si 7-Eleven, in cea mai mare schema de hacking din istoria SUA, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Hackeri pusi sub acuzare in cea mai mare schema de atac informatic din istoria SUA.

Procuratura din statul american New Jersey a pus sub acuzare patru rusi si un ucrainean, care au spart retelele informatice ale unor mari retaileri, intre care Carrefour si 7-Eleven, in cea mai mare schema de hacking din istoria SUA, relateaza Mediafax citand Bloomberg. Procurorii din New York au inculpat intr-un caz separat pe unul dintre cei cinci, precum si pe un alt rus, pentru un alt atac informatic impotriva Nasdaq OMX Group si a 800. 0000 de conturi bancare de la Citigroup si PNC .

Cea mai mare ora de sport. Cele doua zile de miscare incep vineri la Mamaia

Timp de doua zile, vineri, 26 iulie, si sambata, 27 iulie, Piateta Perla din statiunea Mamaia va fi gazda celei de-a treia editii a evenimentului Cea mai mare ora de sport.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. In Oltenia si Banat, dupa-amiaza, local va fi canicula, iar indicele temperatura umezeala va atinge si depasi usor pragul de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si in jur de 36 de grade in vestul si sudul Olteniei.

Cea mai mare TRAGEDIE feroviara din Spania. Cel putin 20 persoane au murit.

Intre 15 si 20 persoane au murit in urma deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostelle, in nord-vestul Spaniei, informeaza Mediafax. Sunt mai multi morti si raniti, a declarat un purtator de cuvant al companiei feroviare Renfe, care nu a putut confirma bilanturile transmise de diferite publicatii Jurnalul El Pais transmitea ca deraierea a provocat 15 morti iar El Mundo transmitea un bilant de 20 morti. Primele imagini transmise de televiziune aratau patru vagoane rasturnate, in .

Cinci persoane, puse sub acuzare in cea mai mare schema de hacking din istoria SUA

Patru rusi si un ucrainean, care au spart retelele informatice ale unor mari retaileri, intre care Carrefour si 7-Eleven, au fost pusi sub acuzare de procuratura din statul american New Jersey, informeaza Bloomberg.

REZULTATE ADMITERE UMF IASI Cea mai mare concurenta din ultimii 10 ani. Listele cu studentii admisi au fost afisate

Cei 2. 500 de absolventi care au sustinut examenul de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. Popa au aflat astazi, 25 iulie, daca au fost admisi.

Cea mai mare companie de aviatie din Republica Moldova are un nou director

Mircea Maleca, seful Departamentului financiar al companiei AIR Moldova a fost avansat in functia de director general. Fostul manager, Iulian Scorpan a ramas in cadrul companiei in calitate de vice-director.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )