Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politia a intervenit la o nunta cu peste 50 de invitati din Bragadiru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia a intervenit la o nunta cu peste 50 de invitati din Bragadiru

O petrecere de nunta cu peste 50 de invitati a fost organizata weekendul trecut intr-o localitate ilfoveana, desi masurile de prevenire a infectarii cu noul coronavirus interzic astfel de evenimente, potrivit Ziar de Bragadiru. continuă pe Ziarul Bursa

Nunta ilegala cu peste 50 de invitati, in Bragadiru, intrerupta de mascati. Au fost aplicate amenzi de 33.500 de lei

Restrictiile luate de autoritati pentru a impiedica raspandirea pandemiei de coronavirus au fost incalcate grav in localitatea Bragadiru, unde a fost organizata ilegal o nunta. La eveniment au fost prezenti.

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului, cresterea capacitatii de testare COVID la peste 50.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte sustinuta la Iasi, ca obiectivul autoritatilor nu este lockdown-ul, ci cresterea capacitatii de testare la peste 50. 000 de teste pe zi.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa crestem capacitatea de testare la peste 50.000 de teste pe zi

Obiectivul Guvernului este cresterea capacitatii de testare pentru COVID-19 la peste 50. 000 de teste pe zi, sustine premierul Ludovic Orban.

VIDEO Politia Capitalei, despre schimbarea sefului Politiei din Centrul Vechi: Structura face obiectul unor verificari dupa o petrecere pe strada in Centrul Vechi

Politia Capitalei motiveaza schimbarea din functie a sefului Politiei din Centrul Vechi, comisarul sef Cristian Ghica, de faptul ca structura de politie pe care acesta o conducea face obiectul unor verificari cu privire la managementul unei situatii inregistrate in cursul saptamanii trecute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )