Libnet.ro
UNICEF

08:00

Politia investigheaza furturi de bijuterii care au avut loc in Trump Tower

România Liberă România Liberă,
Politia investigheaza furturi de bijuterii care au avut loc in Trump Tower

Politia din New York investigheaza furturi de bijuterii in valoare de 350. 000 de dolari care au avut. continuă pe România Liberă

Incident jenant pentru Serviciile Secrete petrecut la New York. Politia investigheaza doua furturi de bijuterii in valoarea de 350.000 de dolari care au avut loc in Trump Tower (VIDEO)

Incident jenant pentru Serviciile Secrete petrecut la New York. Politia investigheaza doua furturi de bijuterii in valoarea de 350. 000 de dolari care au avut loc in Trump Tower, relateaza CNN.

Furt de bijuterii in valoare de peste 350.000 de dolari din Trump Tower, unul dintre cele mai pazite imobile. Politia din New York face cercetari

Politia din New York investigheaza furturi de bijuterii in valoare de 350. 000 de dolari care au avut loc in Trump Tower din Manhattan, scrie CNN.

Prima conferinta internationala despre endometrioza a avut loc la Timisoara

Asociatia Eu si Endometrioza a organizat pe 20 septembrie, la Timisoara, prima conferinta internationala din Romania dedicata endometriozei, o afectiune diagnosticata tot mai des si care netratata duce la infertilitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )