Libnet.ro
UNICEF

01:05

POLITIA, prima REACTIE dupa ce FLORIN PASTRAMA a fost BATUT! Replica SENZATIONALA data de oamenii legii...

B1 B1,
POLITIA, prima REACTIE dupa ce FLORIN PASTRAMA a fost BATUT! Replica SENZATIONALA data de oamenii legii...

Politia a oferit prima reactie in scandalul care a provocat valva maxima pe scena mondena! Oamenii legii au facut aceasta declaratie, dupa ce Florin Pastrama, sotul lui Brigitte Sfat, a fost implicat. continuă pe B1

ALERTA in showbiz! Florin Pastrama, BATUT CU BESTIALITATE! IMAGINI SOCANTE cu sotul lui Brigitte Sfat

Imagini socante cu Florin Pastrama! Sotul lui Brigitte Sfat a fost filmat dupa ce a implicat intr-un conflict, care l-a lasat cu semne vizibile pe fata! IMAGINE iN GALERIE FOTO) in clipul publicat de.

Florin Pastrama, batut in mijlocul strazii? Brigitte si sotul ei, inconjurati de politisti. Ce s-a intamplat

Florin Pastrama ar fi fost batut in mijlocul strazii, iar sotul vedetei a avut nevoie cel mai probabil de ingrijiri medicale. Sotul lui Brigitte Sfat, alaturi de aceasta, au trecut prin momente de cosmar. Exista chiar imagini cu barbatul care sa confirme altercatia, publicate de spynews. ro. Nu se cunosc prea multe detalii despre conflictul in .

TEROARE in showbiz! FLORIN PASTRAMA, in stare grava dupa ce a fost lovit cu tarnacopul in cap!

Florin Pastrama, sotul lui Brigitte, s-a ales cu capul spart dupa ce a fost lovit cu tarnacopul de doua persoane de etnie rroma. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA.

Prima reactie a PSD dupa declaratiile lui Klaus Iohannis de la Iasi: Avem un presedinte care nu e adaptat la ce se intampla in tara

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a avut o prima reactie la Antena 3 in urma atacurilor facute de Klaus Iohannis intr-o declaratie de presa la Iasi. Avem un presedinte care a blocat in.

Cum arata Razvan Ciobanu cu cateva zile inainte sa moara. Detaliul remarcat de toata lumea dupa ce a fost vazut la Chefi la Cutite

Cea mai nou editie Chefi la cutite din seara de luni, 7 octombrie, l-a adus din nou pe micile ecrane pe regretatul Razvan Ciobanu. Cum arata Razvan Ciobanu cu cateva zile inainte sa moara. Detaliul remarcat de toata lumea dupa ce a fost vazut la Chefi la Cutite in luna aprilie, in etapa jurizarilor pe .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )