Libnet.ro
UNICEF

09:30

Politia Romana, avertisment pe Facebook: Nu toti cei pe care ii intalnim pe internet ne vor binele

Antena3 Antena3,
Politia Romana, avertisment pe Facebook: Nu toti cei pe care ii intalnim pe internet ne vor binele

Politia Romana atrage atentia cetatenilor privind noi tentative de santaj in mediul online, de data aceasta fiind vizati cei care isi cauta perechea in mediul virtual. Ma iubeste, nu ma. continuă pe Antena3

Politia Romana: Copiii sunt victime in 1 din 3 accidente cu pietoni

Aproape intr-o treime din accidentele cu pietoni sunt implicati copii, probabilitatea de deces in cazul in care impactul are loc la o viteza a vehiculului de 50 km/h fiind de 90% sau chiar mai mult, se arata in Buletinul sigurantei rutiere, publicat recent de Politia Romana.

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial: Ce patesc toti cei ce urmeaza sa se PENSIONEZE pentru limita de varsta

Proiectul noii legi a pensiilor aduce schimbari majore in ceea ce priveste limita de varsta. Act6ul normativ propune ca femeile care au realizat stagiul minim de cotizare, care au nascut trei copii si i-au.

Este inevitabil: Romania trebuie sa adopte aceasta lege, desi ii afecteaza pe toti cei din diapora. Vom primi o amenda imensa in caz contrar

Romania poate fi amendata de Uniunea Europeana cu zeci de milioane de euro, daca nu adopta de urgenta Directiva Europeana 2015/849, cea care se refera la spalarea banilor,in timp ce va detine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )