Libnet.ro
UNICEF

12:45

Politia Romana: Cand staiacasa ramane doar la nivelul de hashtag. Pacat!

Antena3 Antena3,
Politia Romana: Cand staiacasa ramane doar la nivelul de hashtag. Pacat!

Politistii au mers prin parcurile din Bucuresti si au dojenit batranii si parintii care ignora sfatul medicilor. in loc sa stea in case pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, unii parintii, copii si batrani au vrut sa se plimbe prin parcuri si sa se bucure de soare. continuă pe Antena3

Romanii se lauda ca stau acasa, dar au umplut parcurile. Politia Romana: Pacat ca StaiAcasa ramane doar la nivel de hashtag FOTO

In ciuda starii de urgenta decretata pe fondul pandemiei de coronavirus si al avertizarilor repetate formulate de autoritati ca oamenii sa stea in casa, multi romani au iesit sambata, 21 martie, la plimbare pe strada sau prin marile parcuri ale Capitalei.

CORONAVIRUS |Parcuri luate cu asalt de oameni, in plina epidemie de COVID-19. Politia Romana: Cand staiacasa ramane doar la nivelul de hashtag. Pacat! (FOTO)

Pentru prima data din anul 1999 in prezent, Romania se afla in stare de urgenta, iar presedintele tarii, Klaus Iohannis, face apel la populatie sa respecte masurile luate de autoritati, sa se protejeze pe.

Politia, dupa ce multi oameni au iesit la plimbare sau prin parcuri: Cand staiacasa ramane doar la nivelul de hashtag. Pacat!

In ciuda starii de urgenta pe fondul pandemiei de coronavirus si al avertizarilor repetate formulate de autoritati ca oamenii sa stea in casa, multi romani au iesit la plimbare pe strada sau prin parcuri. Vremea frumoasa a scos multa lume din case, sambata, nu doar pentru cumparaturi, iar echipaje ale Politiei si ale Politiei locale i-au intampinat si le-au retransmis recomandarea sa ramana in case.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )