Libnet.ro
UNICEF

19:00

Politia Romana, despre controalele facute de agenti in civil: Nu ne dorim sa fim politistii rai si nici sa dam amenzi. in aceasta pandemie nu suntem in tabere diferite - Politia versus cetateni! (VIDEO)

B1 B1,
Politia Romana, despre controalele facute de agenti in civil: Nu ne dorim sa fim politistii rai si nici sa dam amenzi. in aceasta pandemie nu suntem in tabere diferite - Politia versus cetateni! (VIDEO)

Politia Romana vine cu precizari dupa aparitia informatiei potrivit careia aproximativ 20% dintre politisti vor patrula in civil si vor amenda cetatenii si firmele care nu respecta regulile de protectie. continuă pe B1

Cum te va amenda Politia Romana pentru ca nu porti masca. Masura intra in vigoare de saptamana aceasta

Atentie, romani! Potrivit noilor masuri anti-COVID-19, 20% dintre politisti vor fi imbracati civil si vor patrula pe strazi si in localuri pentru a verifica respectarea normelor de protectie, printre care, purtarea mastii, distantarea sociala si regulile sanitare. La ce numar de telefon vei putea sa reclami persoanele care nu respecta regulile Potrivit g4media. ro, surse din .

Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roaga Politia Romana sa o sanctioneze aspru pe vedeta

Anda Adam a devenit subiect de glume pentru internauti, dupa ce un politist i-a surprins bolidul lasat pe doua locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cantareata a lasat un comentariu prin care incerca sa-si justifice actiunea si a contactat omul legii care i-a facut publica eroarea, pentru a-i aduce la cunostinta ca gestul .

Politia, despre controalele sub acoperire: Nu este nimic nou in unele cazuri, oamenii isi pun masca doar la vederea politistilor

Controalele facute de politisti in civil nu reprezinta nimic nou, astfel de activitati fiind facute si pana acum, sustine purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan. El spune ca politistii au intalnit situatii cand, la vederea agentilor, oamenii si-au pus mastile de protectie, pentru ca imediat dupa plecarea acestora sa le dea jos. Este o vorba romaneasca: Ne furam singuri caciula, a mai sustinut reprezentantul IGPR. Precizarile au fost facute in contextul deciziei ca politisti in civil sa faca controale si sa ii amendeze pe cei care nu respecta regulile sanitare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )