Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Romana, mesaj pe Facebook dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca au fost blocati

Antena3 Antena3,
Politia Romana, mesaj pe Facebook dupa ce mai multi utilizatori s-au plans ca au fost blocati

Politia Romana a reactionat pe Facebook, dupa ce mai multi utilizatori ai retelei s-au plans ca au avut conturile blocate dupa ce au acordat rating de o stea paginii. Reprezentantii institutiei. continuă pe Antena3

Politia, criticata DUR pe Facebook, dupa ce s-a razbunat pe soferul cu numar anti-PSD: Militia Romana, institutie care in 2018 face POLITIE POLITICA, SCLAVII lui Dragnea (FOTO)

Val de critici la adresa Politiei Romane, dupa ce ofiterii de la Brigada Rutiera au retinut placutele de inmatriculare cu mesajul M. PSD si i-au suspendat permisul lui Razvan Stefanescu. Mai multi.

Mai multi utilizatori de WhatsApp s-au trezit cu un intrus in lista: trimite mesaje noaptea si imagini sinistre

Mai multi utilizatori de WhatsApp s-au trezit cu un intrus in listele lor. Este vorba de un virus, cunoscut ca Momo, care a venit de nicaieri cu mesaje si poze infricosatoare, relateaza CHIP.

Scandal in Politia Romana: Ancheta disciplinara impotriva purtatorului de cuvant de la Rutiera dupa atacul acestuia la cei care critica pe Facebook

Scandalul din Politia Romana pornit odata cu interventia impotriva soferului care a venit din Suedia cu placute de inmatriculare un un mesaj injurios la adresa PSD capata noi proportii in fiecare zi.

Politia Romana neaga ca ar fi raportat utilizatorii care au criticat institutia pe pagina de Facebook

Politia Romana a negat miercuri ca ar fi raportat la Facebook utilizatorii care au criticat institutia pe pagina sa de Facebook: desi unele mesaje contineau exprimari licentioase am ales sa respectam dreptul la libera exprimare.

RAZBUNARE PROSTEASCA a Politiei in scandalul stelelor? Zeci de oameni acuza ca s-au conturile de Facebook blocate, iar comentariile negative au fost sterse. Politia Romana neaga informatiile

UPDATE:Administratorii paginii de Facebook Politia Romana au reactionat in cele din urma privind acuzatiile. Acestia a precizat ca nu nicio persoana nu a fost raportata pentru recenziile facute si.

Cum a reusit Politia Romana sa fie gratios de penibila in doar 48 de ore

Politia Romana n-a fost niciodata o institutie iubita de romani, dar mare parte din timp e ignorata. Asta pana pe 30 iulie, cand institutia a iesit sa iasa din anonimat direct in ochii tuturor. Undeva la mijlocul lunii iulie, in Romania a intrat o masina cu numarul de inmatriculare MUIEPSD. S-a ras pe net, s-au [].

Sedinta de ultim moment la Guvern: Viorica Dancila a convocat mai multi ministri la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila a convocat luni dimineata in sedinta mai multi ministri ai cabinetului sau, informeaza Realitatea TV. Potrivit surse citate, sefa guvernului si ministrii vor discuta.

Val de critici pe pagina de Facebook a Politiei Romne dupa retinerea placutelor M..EPSD: Institutie profund comunista / Politia mintii 1984

Mai multi utilizatori de Facebook au reactionat intr-un mod critic si au postat mesaje negative pe pagina Politiei Romane, dupa ce ofiterii de la Brigada Rutiera au retinut placutele M. EPSD si i-au suspendat permisul lui Razvan Stefanescu, desi Ambasada Suediei a precizat ca acestea sunt valide in toate tarile UE, relateaza Mediafax.

Politia Romana se face iar de ras: Campanie de CERSIT aprecieri pe Facebook (FOTO)

Scandalul placutelor de inmatriculare denigratoare la adresa PSD risca sa afecteze serios imaginea Politiei Romane. Dupa ce ofiterii au reusit cu greu sa gaseasca un motiv pentru care sa confiste.

Politia romana, declaratii despre soferul cu numere obscene: Numerele de inmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul Suediei

Romanul care a facut valva in Romania cu numarul de masina inmatriculat in Suedia prin care transmite un mesaj obscen anti PSD a ramas fara permis. Politistii de la Rutiera i-au confiscat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )