Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Antena3 Antena3,
Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a atins si Romania. Politia Romana s-a sesizat si ea si i-a invitat pe toti soferii sa vaneze creaturile virtuale respectand regulile de circulatie. continuă pe Antena3

FOTO: SUA: Cel mai amuzant mesaj adresat fanilor jocului Pokemon Go

Un cetatean american a afisat la intrarea cladirii in care locuieste un bilet al carui mesaj are drept grup tinta fanii jocului video Pokemon Go. Pe scurt, mesajul le aminteste acestora de legea privind incalcarea proprietatii private, in cel mai amuzant mod.

Politia Romana: Puteti gasi Pokemonii respectand regulile de circulatie

Politia Romana incearca sa previna busculadele si accidentele rutiere produse din cauza celor care au cazut in patima jocului Pokemon Go si a lansat mesaje preventive pe pagina de pe contul de Facebook, transmitandu-le jucatorilor sa respecte regulile de circulatie daca pleaca in vanatoare de monstri.

Politia Romana a emis o atentionare pentru jucatorii de Pokemon GO (FOTO)

Puteti gasi Pokemonii, respectand in acelasi timp reguliile de circulatie si protejandu-va pe dumneavoastra si pe cei din jur! e mesajul postat pe pagina de Facebook a Politiei.

Politia Romana intervine in plina isterie Pokemon Go

Politia Romana este prevazatoare in ceea ce priveste isteria creata la nivel mondial de jocul Pokemon Go si lanseaza un apel pentru utlizatorii romani chiar inainte ca popularitatea.

Doi adolescenti au fost atacati cu arma din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica.

Doi adolescenti, aproape sa fie impuscati din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica, potrivit Agerpres.

Loredana, mesaj emotionant pentru fiica sa

Moment important in viata Loredanei. Fiica sa, Elena a implinit 18 ani, prilej cu care vedeta a tinut sa-i transmita un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )