Libnet.ro
UNICEF

18:00

Politia Romana, primele precizari dupa aducerea in tara a lui Radu Mazare: Misiunea s-a derulat fara incidente

B1 B1,
Politia Romana, primele precizari dupa aducerea in tara a lui Radu Mazare: Misiunea s-a derulat fara incidente

Politia Romana a facut primele precizari dupa aducerea in Romania a lui Radu Mazare. inrtr-un comunicat de presa la Centrului de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane. continuă pe B1

Ce spune Politia Romana despre presupusa evadare a lui Radu Mazare

Politia Romana vine cu clarificari dupa ce postul de televiziune Romania TV a anuntat, pe surse, ca Radu Mazare a evadat din inchisoarea din Madagascar. Politia Romana a transmis un scurt comunicat de presa, care insa nu e suficient de lamuritor. IGPR sustine ca nu a primit nicio instiintare oficiala din Madagascar privind o posibila [] .

Politia Romana, dupa ce RTV a anuntat ca Radu Mazare a evadat: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana a trasmis vineri seara, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio informatie oficiala cu privire la o posibila evadare a lui Radu Mazare. Reactia institutiei vine dupa ce postul Romania TV a difuzat informatia ca fostul primar al Constantei, retinut in Madagascar, ar fi evadat, cu cateva zile inainte de a fi extradat.

Politia Romana, despre pretinsa evadare a lui Radu Mazare: Nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens

Politia Romana este prima institutie ce reactioneaza dupa informatia difuzata de Romania TV, potrivit careia Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar. Institutia sustineca nu a.

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar

Politia Romana nu confirma zvonurile privind evadarea lui Radu Mazare din inchisoarea din Madagascar. in referire la aspectele aparute in spatiul public, cu privire la evadarea persoanei urmarite internat.

Politia Romana nu confirma evadarea lui Radu Mazare

Politia Romana a precizat, vineri seara, ca nu detine informatii potrivit carora Radu Mazare ar fi evadat din inchisoarea din Madagascar, in care astepta extradarea in Romania pe 20 mai.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )