Libnet.ro
UNICEF

09:45

Politia Romana: Restrictii pentru TIR-uri pe Valea Oltului pana la finalul lunii septembrie

B1 B1,
Politia Romana: Restrictii pentru TIR-uri pe Valea Oltului pana la finalul lunii septembrie

Pana la finalul lunii septembrie au fost impuse restrictii de circulatie pe DN7, Valea Oltului, pentru TIR-uri, in timpul weekend-ului. Vehiculele cu masa totala maxima admisa mai mare sau egala cu 7,5 tone vor. continuă pe B1

Fara trafic greu pe Valea Oltului, incepand de vineri, timp de trei zile pe saptamana pentru repararea unui zid de sprijin in zona Caineni

De vineri 17 iulie vor fi introduse restrictii de circulatie pentru traficul greu pe DN7, pe Valea Oltului pe segmentul Ramnicu Valcea - Vestem. Restrictiile pentru vehiculele cu masa totala maxima mai mare sau egala cu 7,5 tone vor fi valabile vineri, sambata si duminica pana pe 30 septembrie pentru a putea fi executate lucrari la repararea unui zid de sprijin prabusit in zona Caineni.

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

IGPR: Doua luni de restrictii de circulatie pe Valea Oltului. Ce rute ocolitoare au la dispozitie soferii

Soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie 20 septembrie trebuie sa tina cont de o serie de restrictii instituite pe DN7, in zona localitatii Caineni, in vederea realizarii reparatiilor la partea carosabila si la zidul de sprijin, dupa prabusirea unei parti din versant, transmite Politia Romana.

Noi restrictii pentru Romania la intrarea in Ungaria. Carantina si controale medicale

Guvernul maghiara luat deciziasa treaca Romania in zona galbena de risc, in contextul pandemiei de coronavirus si a anuntatnoi restrictii la intrarea in tara pentru cetatenii care pr.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )