Libnet.ro
UNICEF

01:05

POLITIA ROMANA: Viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POLITIA ROMANA: Viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave

Politia Romana a anuntat, vineri, ca 17% dintre accidentele rutiere grave, produse in primele cinci luni ale anului, au avut ca principala cauza viteza. Accidentele s-au soldat cu decesul a 118 persoane. Pentru combaterea vitezei, politistii din intreaga tara fac o ampla actiune in urmatoarele trei zile. continuă pe Ziarul Bursa

Politia anunta o ampla actiune pentru depistarea vitezomanilor: toate radarele pe sosele timp de 3 zile

Politia Rutiera a anuntat ca 17% dintre accidentele rutiere grave, produse in primele cinci luni ale anului, au avut ca principala cauza viteza. Accidentele s-au soldat cu decesul a 118 persoane. Pentru combaterea vitezei, politistii din intreaga tara fac o ampla actiune in urmatoarele trei zile.

Toate radarele vor fi scoase pe sosele, timp de trei zile in primele 5 luni ale anului, 118 oameni au murit, iar aproape 500 au fost raniti grav in accidente provocate de viteza

Toate radarele vor fi scoase pe sosele timp de trei zile, incepand de astazi, intr-o actiune a Politiei Romane pentru prevenirea accidentelor rutiere. in primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave, soldate cu decesul a 118 oameni si ranirea grava a altor aproape 500.

Razie in trafic timp de 3 zile: Radare pe toate drumurile nationale si autostrazi

Politia Romana a anuntat, vineri, ca 17% dintre accidentele rutiere grave, produse in primele cinci luni ale anului, au avut ca principala cauza viteza. Accidentele s-au soldat cu decesul a 118 persoane. Pentru combaterea vitezei, politistii din intreaga tara fac o ampla actiune in urmatoarele trei zile.

Spania a inaugurat inca 122 km de linie de mare viteza catre unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii

Granada, unul dintre cele mai vizitate orase spaniole, a intrat in reteaua trenurilor de mare viteza dupa ce marti a fost inaugurata o linie de 122 km catre acest oras. Spania este tara europeana cu cea mai mare retea de trenuri de mare viteza, peste 3. 000 km.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )