Libnet.ro
UNICEF

21:45

Politia verifica certificatele de concedii medicale date de un medic din Arges unei invatatoare din Sibiu care lipseste de la ore din septembrie

Hotnews Hotnews,
 Politia verifica certificatele de concedii medicale date de un medic din Arges unei invatatoare din Sibiu care lipseste de la ore din septembrie

Politistii verifica certificatele de concedii medicale, eliberate de un medic din judetul Arges, in ultimele cinci luni, unei invatatoare care lipseste din luna septembrie 2019 de la ore, iar scoala unde este angajata nu poate sa angajeze un alt om sa o inlocuiasca, din cauza legislatiei in vigoare, a anuntat miercuri, seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Politia a inceput o ancheta in cazul invatatoarei care lipseste de la ore din septembrie. Un medic din Arges este vizat de ancheta!

Politistii verifica certificatele de concedii medicale, eliberate de un medic din judetul Arges, in ultimele cinci luni, unei invatatoare care lipseste din luna septembrie 2019 de la ore.

O invatatoare din Sibiu isi ia concedii medicale saptamanale Copiii, care sunt nesupravegheati in cea mai mare parte a timpului, stau uneori cu femeia de serviciu (parinte)

Un numar de 21 de elevi ai unei scoli din Sibiu sunt lasati nesupravegheati, din cauza ca invatatoarea isi ia concedii medicale saptamanale. Parintii au depus sesizari la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, dupa ce cadrul didactic a lipsit din luna septembrie a anului trecut, relateaza Mediafax.

Politia verifica scoala din Bragadiru unde o invatatoare a evacuat elevii pentru ca au usturat-o ochii

Politia Ilfov face verificari la scoala din Bragadiru, dupa ce pe o invatatoare au usturat-o ochii si a evacuat totii elevii clasei sale, oamenii legii verificand daca intr-adevar s-au folosit substante dezinfectante care ar fi putut afecta copiii, anunta IPJ Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2783 seconds )