Libnet.ro
UNICEF

10:30

Politic Show: Judecatorii CCR decid daca alegerile locale se desfasoara intr-un tur sau doua; Liviu Dragnea, presat de partid sa faca pace cu Ponta; Madalin Voicu nu mai este membru al Partidei Romilor

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Judecatorii CCR decid daca alegerile locale se desfasoara intr-un tur sau doua; Liviu Dragnea, presat de partid sa faca pace cu Ponta; Madalin Voicu nu mai este membru al Partidei Romilor

Cine e Corina Suteu, noul ministru al Culturii. Corina Suteu a fost nominalizata de premierul Dacian Ciolos pentru functia de Ministru al Culturii. Ordonanta interceptarilor, amanata in Senat din lipsa de cvorum. Sedinta de plen a Senatului in care ar fi trebuit sa aiba loc dezbaterea ordonantei. continuă pe Hotnews

CCR respinde sesizarea privind alegerile locale. Primarii vor fi alesi intr-un singur tur

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale, astfel ca primarii vor fi alesi intr-un singur tur.

Initiativa Romania a depus la DNA noi probe in care arata ca PNL a falsificat semnaturile pentru sustinerea candidatilor la alegerile locale

Miscarea civica Initiativa Romania a depus astazi la DNA un set de 25 de pagini cu nume si date personale folosite de reprezentanti ai PNL pentru falsificarea unor semnaturi pe listele de sustinere a candidatilor la alegerile locale din Bucuresti.

UPDATE Curtea Constitutionala a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur, declarand-o inadmisibila

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, miercuri, sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur de scrutin. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat in acest caz, ca o prima sesizare a lui Liviu Avram privind numarul minim de semnaturi necesare depunerii unei candidaturi) a fost respinsa ca neintemeiata. Cea de-a doua sesizare a jurnalistului privind neconstitutionalitatea alegerilor intr-un singur tur) a fost respinsa ca inadmisibila. CCR mai are pe rol o exceptie ridicata de acelasi jurnalist, iar surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca ea va fi discutata pe 11 mai.

Prima decizie a CCR: Alegerile locale se vor desfasura intr-un singur tur. Liviu Avram: Batalia nu este inca pierduta (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea Constitutionala au stabilit caalegerile locale din 5 iunie sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin, informeaza B1 TV. Magistratii s-au pronuntat pe una dintre.

Vasile Blaga, reactie dupa decizia CCR privind alegerile locale: E litera de Evanghelie

Alegeri locale 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, miercuri, la Giurgiu, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este.

UPDATE: CCR a respins contestatia formulata de jurnalistul Liviu Avram privind alegerile locale intr-un singur tur

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, nu considera ca o schimbare in ceea ce priveste prevederile din Legea alegerilor locale ar putea afecta alegerile, fie ca este vorba despre un tur electoral, doua sau trei.

Curtea Constitutionala decide miercuri daca alegerile locale se vor desfasura in doua tururi. Zegrean: Noi nu schimbam legile

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 4 mai exceptia de neconstitutionalitate a unor prevederi din Legea alegerilor locale, ridicata la Tribunalul Bucuresti, au confirmat.

Curtea Constitutionala decide miercuri daca alegerile locale se vor desfasura in doua tururi

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 4 mai exceptia de neconstitutionalitate a unor prevederi din Legea alegerilor locale, ridicata la Tribunalul Bucuresti, au confirmat.

Predoiu, despre decizia CCR privind organizarea alegerilor locale: Este una fireasca si, strict legat de aceste alegeri, ar fi fost intempestiva schimbarea (VIDEO)

Apar primele reactii dupa o prima decizie a Curtii Constitutionale legata de legea alegerilor locale. in timp ce Florin Iordache de la PSD sustine ca decizia a fost una normala si nu avantajeaza sau.

Au fost amplasate panourile stradale destinate promovarii candidatilor penru alegerile locale. Ce culori sau semne grafice sunt interzise

Primaria municipiului Galati a finalizat operatiunile de amplasare a panourilor stradale destinate promovarii electorale pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din iunie 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )