Libnet.ro
UNICEF

09:00

Politic Show: Miron Mitrea: Eticheta de corupti ne-am creat-o singuri. Cel care are probleme sa fie dat afara din partid; Antonescu: Inca am multe lucruri neclare in ce il priveste pe Iohannis; Orban si Atanasiu candideaza la sefia PNL

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Miron Mitrea: Eticheta de corupti ne-am creat-o singuri. Cel care are probleme sa fie dat afara din partid; Antonescu: Inca am multe lucruri neclare in ce il priveste pe Iohannis; Orban si Atanasiu candideaza la sefia PNL

Procesul lui Iohannis cu ANI are sanse mari sa se suspende. In conditiile in care Klaus Iohannis nu poate renunta la imunitatea prezidentiala. Ponta, pentru Bloomberg: Parchetul General investigheaza pretinsa inchisoare CIA care ar fi existat in Romania. Premierul Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Miron Mitrea si-a anuntat demisia din PSD

Deputatul PSD Miron Mitrea le-a spus, duminica, social-democratilor reuniti in CExN, ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei, si ca este ultima data cand ia cuvantul in acest for statutar, potrivit unor surse participante la discutii, transmite Mediafax. Ulterior, Mitrea a confirmat jurnalistilor ca se retrage din politica incepand cu anul viitor.

Adevarul Live, ora 12.00: Miron Mitrea, despre culisele PSD si motivele care l-au facut sa renunte la politica

Miron Mitrea este, astazi, invitatul lui Dan Marinescu, la Adevarul Live. De la ora 12. 00, aflati culisele luptei pentru putere din PSD si motivele care l-au facut pe Mitrea sa iasa din politica.

VIDEO Miron Mitrea, la Adevarul Live: Iliescu nu m-a simpatizat niciodata. Pe mine m-a invitat in PSD Adrian Nastase

Miron Mitrea este, astazi, invitatul lui Dan Marinescu, la Adevarul Live. Aflati culisele luptei pentru putere din PSD si motivele care l-au facut pe Mitrea sa iasa din politica.

Miron Mitrea (PSD) se retrage, de la 1 ianuarie, din toate functiile politice

Deputatul PSD Miron Mitrea se va retrage, de la 1 ianuarie 2015, din toate functiile politice pe care le detine. Social-democratul, care este vicepresedinte la Camera Deputatilor, a spus ca a luat aceasta decizie.

Miron Mitrea se retrage din politica, din ianuarie: Am decis ca ma retrag din politica si nu pot sa raman in PSD sau in Parlament (VIDEO)

Senatorul PSD Miron Mitrea va renunta la viata politica, incepand cu luna ianuarie. Initial, surse politice au anuntat ca el va parasi PSD din cauza unor decizii netransparente luate in partid. Deputatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )