Libnet.ro
UNICEF

22:00

Politic show: Olguta Vasilescu: Am demisia in alb la partid; Scandal in PSD: Niculae Badalau, presedinte executiv, sustine ca partidul este gata sa-l demita pe premierul Grindeanu; Grindeanu, sfat pentru Dragnea: Daca eram parlamentar, votam Legea salari

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Olguta Vasilescu: Am demisia in alb la partid; Scandal in PSD: Niculae Badalau, presedinte executiv, sustine ca partidul este gata sa-l demita pe premierul Grindeanu; Grindeanu, sfat pentru Dragnea: Daca eram parlamentar, votam Legea salari

Despre convingeri si teme intime. Ideea potrivit careia conceptia asupra casatoriei este ceva intim pare destul de raspandita, dezvaluindu-ne una dintre. Europarlamentarul Daniel Buda: Incompetenta in atragerea fondurilor UE afecteaza interesele Romaniei. Fondurile Europene, in. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Am demisia in alb

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat ca este pregatita oricand sa paraseasca scaunul ministerial daca nu mai are sustinerea partidului. Am demisia in alb prin prima zi de.

Olguta Vasilescu:Unele salarii erau atat de mari incat disproportia nu putea fi corectata nici macar pana in 2022

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, ca salariile cele mai mari din sectorul public scad intrucat disproportia dintre acestea si cele de la baza piramidei salarizarii in sectorul public nu putea fi corectata nici macar etapizat, pana in anul 2022, transmite News. ro.

Ministrul Olguta Vasilescu: Am depus demisia in alb la partid

Ministerul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri ca si-a depus demisia in alb la partid cand a preluat functia, precizarile fiind facute in contextul evaluarii ministrilor de catre.

Lia Olguta Vasilescu, despre evaluarea ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Am demisia in alb la partid din ziua in care am devenit ministru al Muncii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca la preluarea mandatului din Cabinetul Grindeanu si-a depus demisia in alb la partid. Precizarea vine in contextul in care un comitet al PSD evalueaza activitatea ministrilor.

Am depus DEMISIA iN ALB la partid. Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre functia din guvern

Prezenta in emisiunea Dosar de Politician, Lia Olguta Vasilescu a facut o dezvaluire surprinzatoare despre pozitia ei de ministrul al Muncii in guvern si anume ca si-a depus demisia.

Am depus DEMISIA iN ALB la partid! Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre functia din guvern

Prezenta in emisiunea Dosar de Politician, Lia Olguta Vasilescu a facut o dezvaluire surprinzatoare despre pozitia ei de ministrul al Muncii in guvern si anume ca si-a depus demisia.

Se cere demisia Liei Olguta Vasilescu: Ministrul Muncii este acuzata de degringolada din finantele publice ale Romaniei si incompetenta

Decizia de amanare a majorarilor salariale promise in campanie electorala a starnit un val de indignare si i-a adus numerosi critici ministrului Muncii Lia Olguta Vasilescu si.

USR cere demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe motiv ca proiectul Legii salarizarii e facut pe genunchi

USR cere demisia ministrului Muncii, Olguta Vasilescu, pe motiv ca legea salarizarii unitare este o lege facuta pe genunchi, care a reusit performanta sa nemultumeasca pe toata lumea.

Cozmanciuc (PNL): Lia Olguta Vasilescu trebuie sa demisioneze! Legea salarizarii este legea manipularii nationale

Deputatul liberal Mugur Cozmanciuc cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, avand in vedere ca legea salarizarii personalului bugetar este un proiect haotic, care a reusit sa nemultumeasca pe toata lumea, desi era nevoie de o lege care sa rezolve cu adevarat problemele din sistemul de salarizare. Cozmanciuc sustine ca oamenii au fost mintiti de PSD.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Majorarile salariale in Educatie si Sanatate au fost amanate pentru martie, din cauza amendamentelor de crestere a salariilor unor bugetari

Lia Olguta Vasilescu explica, pe pagina sa de Facebook, ca majorarile salariale in Educatie si Sanatate au fost amanate pentru martie 2018 deoarece au fost depuse foarte multe amendamente la proiectul Legii salarizarii unitare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )